Cine i-a luat locul Isabelei Rabotka în Consiliul Local Municipal Arad (FOTO)

Cine i-a luat locul Isabelei Rabotka în Consiliul Local Municipal Arad (FOTO)

Mai mulți consilieri din cadrul Consiliului Local Municipal Arad (CLM) și-au dat anul trecut demisia. Ultima din acest lung șir a fost Isabela Rabotka, după un mandat de aproximativ jumătate de an.

Ea și-a dat demisia din CLM în decembrie 2017, după ce a fost implicată și într-un scandal în cadrul PNL în toamnă, când a susținut că s-au dat publicității două comunicate de presă în numele ei cu declarații care nu îi aparțin.

Ea a declarat atunci, în cadrul unei ședințe a CLM că „după aproape 6 luni în calitate de consilier în Consiliul Local Municipal Arad, perioadă în care am avut ocazia să văd și să înțeleg cum se mișcă lucrurile în orașul nostru și mai ales de ce nu se mișcă lucrurile, vă mărturisesc dezamăgirea mea față de lipsa de cooperare, lipsa de comunicare și permanenta tensiunea dintre noi, cei aleși de arădeni să construim acest oraș”. 

Astăzi, aleșii locali au constatat încetarea de drept a mandatului de consilier local a Isabelei Rabotka și au validat mandatul de consilier local al lui Gheorghe Furde.

Noul consilier local Gheorghe Furde ocupă o funcție în cadrul CET Arad, la Biroul de Securitate în Muncă, iar pe plan politic este membru al PNL Arad și președinte pe zona 300 în cartierul Micălaca.

 

  1. Sa intalegem ca Primaria Arad va avea aceasi soarta ca CET (plin de datorii si aproape de faliment), pune umarul si d-l. Consilier ales??!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.