„Cine râde la teatru, râde mai bine”! Teatrul Clasic „Ioan Slavici” vă invită la „Săptămâna Comediei” (PROGRAMUL COMPLET)

„Cine râde la teatru, râde mai bine”! Teatrul Clasic „Ioan Slavici” vă invită la „Săptămâna Comediei” (PROGRAMUL COMPLET)

La Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” va începe, mâine, ,,Săptămâna Comediei”, un proiect pe care publicul îl aşteptă cu multă nerăbdare. Încă de la momentul iniţierii lui, în urmă cu trei ani, acest proiect s-a bucurat de mare succes în rândul iubitorilor de teatru.

Spectacolul care va deschide ediţia din acest an a ,,Săptămânii comediei” este ,,Crima din strada Lourcine”, de Eugène Labiche, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, care este şi cea mai nouă producţie a instituţiei şi care, la premiera sa, în urmă cu câteva zile, s-a bucurat de mare succes din partea spectatorilor ce au umplut până la refuz sala mare a teatrului.

Urmează apoi, într-o succesiune zilnică, atât la sala mare cât şi la sala studio câteva dintre cele mai importante spectacole de comedie din repertoriul teatrului. Astfel că, timp de o săptămâna spectatorii vor avea parte de umor, bună dispoziţie şi relaxare.

Toate spectacolele din perioada 8 – 13 martie au preţul unic de 10 lei, indiferent de categoria de vârstă sau de locul din sală.

Biletele şi abonamentele s-au pus deja în vânzare la agenţia teatrului. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi online, de pe platforma biletmaster.ro.

Programul agenţiei este următorul: de luni până vineri între orele 10 şi 14 şi 17 şi 19 iar sâmbătă şi duminică între orele 10 şi 12 şi 17 şi 19.

saptamana comediei

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.