Cine salvează România?

Cine salvează România?

Cei 28 de ani trecuți de la Revoluție se adaugă celorlalți – peste 40 – pe care România i-a îndurat sub orânduirea așa-zis comunistă, or privindu-i dintr-o perspectivă omenească, spirituală: sunt fără îndoială niște ani irosiți, ba mai rău – un genocid identitar!

Împreună, toți acești 70 de ani fac cât o viață de om. Să ne gândim că sunt atâtea persoane de vârsta asta printre noi, persoane care și-au consumat toată existența năzuind la un bine ce n-a mai sosit.

Oamenii aceia sunt niște oameni cu destinele furate. Au trăit cum au putut, și-au așternut un mic rost, au trăit amuțiți, având în suflet doar speranța zilei de mâine. Nimic mai mult.

În zilele noastre, o mână de personaje îndoielnice, fără trecut, fără însușiri, de aceeași „calitate” subumană ca puciștii din ‘47, tocmai confiscă iarăși țara și destinele noastre, pregătind o nouă domnie a prostiei – de data asta, asupra unei populații deja spălate pe creier, cu memoria normalității bine ștearsă pe durata „rodnicilor” ani pseudo-comuniști.

Cei dinaintea noastră, de nevoie, au plecat capetele două decenii și jumătate, lăsându-se conduși & reprezentați de un cuplu de semi-analfabeți. Sunt obișnuiți cu neamul prost ca lider de țară.

Voi, cei de azi: nu vă lăsați supuși!

Salvarea noastră ar fi fost monarhia constituțională… De n-ar fi fost atât de dificil să aduni într-un Regat cetățenii sălbăticiți, care încă mai scotocesc nostalgici printre fiarele vechi ceaușiste.

  1. Nu cred că un anumit sistem salvează România. Deci nici monarhia nu are soluții, indiferent ce ar spune unii sau alții. Poate e doar o chestiune de suprafață spusă în momente de criză.ORICE ar fi mai bun decât ce avem acum. Ceea ce e fals. Pentru că acest ORICE nu adaugă ci lasă tot pentru alții rezolvarea problemei. Chestiunea salvării este una de atitudine. Individuală în prima fază. Mai apoi se poate pune problema unei construcții solide. Care poate fi și monarhia.

    Raspunde
  2. Monarhia da! e singura solutie

    Raspunde
  3. Mai mergeti inspre p#|_@. Romania nu a fost niciodata monarhie pana Kogalniceanu nu a cumparat rege neamt , ca sa fie la moda. Ce monarhie? Sa ne multumim cu statutul de colonie. Cum am fost ever. Ba romana , ba turca , ba fanariota. Mai nou colonie comunitara. Capul plecat sabia nu il taie…. Bleax…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.