Cine sunt candidații USR pentru Primăria Aradului. Alegerile interne continuă cu o nouă dezbatere publică

Cine sunt candidații USR pentru Primăria Aradului. Alegerile interne continuă cu o nouă dezbatere publică

În cadrul campaniei interne pentru desemnarea candidatului propriu la Primăria Municipiului Arad, USR organizează cea de-a doua dezbatere publică la care vor participa cei șapte candidați. Evenimentul este găzduit de Casa Jelen și va avea loc joi, 05.09, de la ora 18:30.

Campania de alegeri primare derulată de USR Arad a ajuns la cea de-a doua etapă, care cuprinde o serie de patru dezbateri publice. Primele trei sunt dedicate unor teme pe care le consideră semnificative pentru administrația locală a Aradului cei de la USR, iar cea de-a patra va include prezentarea finală a programului propriu al concurenților, precum și votul efectiv, în urma căruia va fi desemnat candidatul USR la Primăria Arad.

A doua dezbatere are ca teme situația serviciilor publice oferite arădenilor de administrația locală (siguranță publică, transport în comun, salubritate, apă canal), iar apoi sportul și cultura arădeană. Vom avea ocazia să cunoaștem viziunea și obiectivele fiecărui candidat, precum și răspunsul acestora la diverse întrebări relevante.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.