Cine va cânta la Primărie de Revelion și când vor fi aprinse luminițele în bradul de Crăciun

Cine va cânta la Primărie de Revelion și când vor fi aprinse luminițele în bradul de Crăciun

Primarul Călin Bibarț și Dana Andreica, directorul Centrului Municipal de Cultură, au anunțat într-o conferință de presă cine va cânta la Arad la cumpăna dintre ani și când vor fi aprinse luminițele în bradul de Crăciun.

Cei doi au anunțat că, respectând tradiția ultimilor ani, iluminatul festiv va fi inaugurat în seara zilei de 5 decembrie, când cei mici vor putea să îl întâmpine pe Moș Nicolae, invitat special la festivitatea de aprindere a luminițelor din bradul de Crăciun din centrul orașului. În acest sens, în weekend va începe montarea bradului pe platoul din fața Palatului Administrativ. Tot aici organizatorii au gândit și o serie de decoruri pentru realizarea celor mai reușite fotografii.

„Vom inaugura Târgul de Crăciun în data de 30 noiembrie, profitând că este Sf. Andrei, Ziua Națională și apoi urmează zilele de weekend. Avem un weekend prelungit în care arădenii se vor putea bucura de tot ce am gândit pentru ediția din acest an a Târgului de Crăciun. Înainte de 1 Decembrie va fi împodobit și bradul din fața Primăriei. Vom avea și concerte și le mulțumesc pe această cale școlilor și tuturor cultelor care vin pro bono și susțin mici spectacole în Piața Avram Iancu. Ne pregătim și de Revelion, unde cap de afiș este trupa Cargo. Nu vor lipsi nici artificiile. Prin urmare cu toții încercăm să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă, chiar dacă din punct de vedere al cheltuielilor suntem foarte mult restrânși bugetar ca urmare a ordonanței de urgență a Guvernului, dar sunt sigur că ne vom descurca și cu ajutorul sponsorilor, dar și a fondurilor din bugetul local”, a declarat primarul Călin Bibarț.

La concertul organizat la cumpăna dintre ani și-au anunțat participarea Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A, Springtime Band și Cargo.

  1. Cel mai slab concert de Revelion

    Raspunde
  2. Bibi , fugi și ia lecții de la Olguta

    Raspunde
  3. Cine cântă Cargus???😂😂😂😂

    Raspunde
  4. La naiba cu Cargo …

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.