Cine va concerta pe scenele Arad Open Air Festival 2022

Cine va concerta pe scenele Arad Open Air Festival 2022

Arad Open Air o să aibă un aer aparte în acest an, deoarece va fi primul an în care se dă liber la distracție, fără restricții, după mult timp în care am fost concentrați mai mult pe teste și boală decât pe senzațile tari provocate de muzica și atmosfera bună de la AOA.

Și primele nume mari de artiști care vor concerta între 8-10 iulie nu întârzie să apară.

Line-up:

AOA Main Stage

✔B.U.G. Mafia ✔Cargo ✔Dirty Nano ✔DJ Shiver ✔Gojira & Planet H ✔Mike Kross ✔Pascal Junior ✔Paul Damixie ✔Satra B.E.N.Z. ✔Smiley ✔Spike ✔Tujamo ✔ Zeze

ABC STAGE 8-9 iulie

✔Atmann ✔Bread&Butter ✔Cezar ✔Herck ✔Ion Ludwig (live) ✔Mihigh ✔Paul K ✔Petre Inspirescu ✔Raresh ✔Rhadoo ✔Sandru ✔SIT ✔Somesan ✔Timirash

DNB Stage 10 iulie 2022

✔Cips ✔Dalla ✔Deelowbass ✔Dumbo ✔Ichim ✔Luna ✔Mcx Woodie ✔Memphys ✔Pao ✔Rutlex ✔Souldrip

Mulți alții urmează să fie anunțați în următoarea perioadă, așa că fiți pe fază, va fi un weekend încins, și nu ne referim la vreme, deși tematica de anul acesta va fi…acvatică.

Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival! Apa înseamnă viață, iar noi facem parte din ea. Ne pregătim să plonjăm într-un univers acvatic compus din oameni minunați, atmosfera vibrantă, și o gama variată de stiluri muzicale. Sărbătorim toate lucrurile care ne ajută să ne simțim în viață și sărbătorim apa, acesta fiind elementul principal și indispensabil al ei. Arad Open Air înseamnă libertatea de a gândi, de a acționa, de a crea, de a ne respecta unii pe alții, prin implicare, voluntariat și distracție”, descriu organizatorii ediția de anul acesta.

Biletele pot fi achiziționate pe site-ul oficial al festivalului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.