Cine vrea, din nou, Republica Procurorilor, condusă de Dumnezeul Națiunii Alogene?

Cine vrea, din nou, Republica Procurorilor, condusă de Dumnezeul Națiunii Alogene?
Se pare că idioții de așa ziși liberali care ne conduc țara nu au înțeles nimic din ceea ce au pățit și vor să o pățească și mai rău, acceptând toate elucubrațiile impuse de către partenerii lor din USR-PLUS. O țin una și bună cu desființarea Secției Speciale care investighează infracțiunile din justiție și revenirea competențelor în acest domeniu la DNA. Că nu cunoști istoria mai veche a României este una, dar să nu vezi istoria recentă, de doar câțiva ani, denotă orbire și tâmpenie. Cum, adică, să nu-ți aduci aminte că DNA condusă de Laura Codruța Kovesi, alias Luluța, sub bagheta maestrului Băsescu, a devenit principala și singura forță de represiune, având puterea de a băga sau nu la pușcărie orice judecător din România care nu executa întocmai și la timp ordinele? Cum, adică, să uiți că DNA putea să înfunde definitiv judecători ai Curții Constituționale care cutezau să crâcnească? Peste noapte, procurorii au fost trecuți în tagma magistraților, deși, conform Constituției, ei sunt doar avocați ai statului! DNA a devenit Dumnezeul Națiunii Alogene. Spun alogene, pentru că este clar că vine dinafară!
Mă rog lui Isten să-i dea sănătate și noroc lui Csoma Botond, liderul deputaților UDMR, care spune că nu este normal ca DNA să aibă puterea de a ancheta judecători, ci trebuie să existe un organism separat, apolitic, chiar dacă nu este actuala Secție Specială. Ca norocul, UDMR este la guvernare, așa că are dreptul de veto atunci când se pune problema desființării Secției Speciale. Sper din tot sufletul că UDMR îl susține în continuare și nu va spune că numele lui adevărat este Bolond, că nu știe ce băsădește. Cătălin Predoiu, cu toate păcatele lui, este judecător, a refuzat să desființeze Secția Specială înainte de a pune ceva în loc, pentru ca DNA să nu fie din nou ce a fost și mai mult decât atât. Idioții de liberali nu au priceput și l-au mazilit, acceptând ca istoria să se repete: după ce, înainte, au fost anchetați și băgați la pușcărie, terorizați, pentru a accepta să se predea fostului PDL, acum acceptă să fie supuși aceluiași tratament de către USR PLUS, tot prin intermediul DNA!
  1. Foarte bine spus Simi. Numai că cei numiți de tine tâmpiți au nevoie de puțină minte pentru a avea atâta doar cât să consimtă că sunt proști.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.