Cionca a ajuns la Conop în loc de Lalaşinţ

Cionca a ajuns la Conop în loc de Lalaşinţ

Sătenii din Lalaşinţ se plâng de faptul că au fost lăsaţi baltă de autorităţi (cu excepţia ISU desigur şi, mai nou, a Prefecturii).

Păi cum să nu fie aşa când Iustin Cionca, preşedintele CJA, a vizitat doar Conopul sau Belotinţul, evitând să mai meargă cinci kilometri, până la Lalaşinţ, satul cel mai bătut de soartă? De ce oare, se întreabă oamenii. Numai pentru că la Bârzava (comuna din care face parte Lalaşinţul) e primar de la PSD iar la Conop de la PNL?

Apropo de primarul de la Bârzava, trebuie spus că există nemulţumiri şi la adresa acestuia, care ar  fi fost mai preocupat de nunta fiicei sale decât de prăpădul care s-a abătut asupra Lalaşinţului. Că ar fi trudit cu oamenii din primărie, asistaţii social mai mult pe la căminul cultural din Căpruţa, să fie totul bine pe sâmbătă, când are loc „ospăţul”. Asta nu l-a împiedicat însă pe primar să „contribuie” din plin la împărţirea ajutoarelor de la Prefectură printre sătenii din Lalaşinţ! De parcă ar fi dat de la el!

https://www.youtube.com/watch?v=cmVd4pk2P_w&list=PLg-52enjNYY-o2l1xVFns7wZJuAq0oDyv

Pe Mircea Bodolan îl veţi putea asculta sâmbătă, 4 august 2018, la festivalul de la Bulci.

  1. din nesimtire de presedinte de consiliu judetean!

    Raspunde
  2. primarul a fost la fel de nesimtit. a venit sa se impauneze cu ajutoarele de la prefect

    Raspunde
  3. La” ospățul ” primarului lucreaza toată primăria… Haha… sunt si pontati oamenii, doar nu credeți ca fac sarmale așa din zile de concediu. TRĂIASCĂ STATUL ROMAN!

    Raspunde
  4. Primăria astăzi e goală, bate vântul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.