Cionca, despre DISTRUGEREA DRUMURILOR JUDEŢENE: „Vedeţi cine sunt proprietarii balastierelor şi implicaţiile în Poliţie”

Cionca, despre DISTRUGEREA DRUMURILOR JUDEŢENE: „Vedeţi cine sunt proprietarii balastierelor şi implicaţiile în Poliţie”

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a vorbit într-o conferinţă de presă despre distrugerea drumurilor judeţene de către transportatori, care încarcă maşinile peste tonajul maxim admis de la balastierele de pe raza judeţului.

Potrivit lui Cionca, este greu de luptat împotriva acestora, mai ales că e nevoie de ajutorul poliţiştilor, care să oprească maşinile în trafic. „Poliţiştii vin, dar după două ore pleacă, că mai au şi altă treabă. În plus, după prima maşină oprită, şoferii camioanelor se anunţă între ei şi nu mai transportă”, a spus Iustin Cionca.

Acesta a mai declarat că s-a ajuns până într-acolo încât transportatorii de la balastiere îşi fac programul astfel încât să evite controalele reprezentanţilor Consiliului Judeţean Arad. „Au ajuns să transporte şi noaptea”, a precizat Cionca.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai explicat că transportatorii susţin că încarcă maşinile peste limita maxim admisă pentru că altfel nu ar avea rentabilitate.

Cionca

În final, preşedintele Iustin Cionca a dat în vileag şi faptul că proprietarii balastierelor ar beneficia de protecţie din partea Poliţiei. „Este foarte greu să luptăm împotriva lor. Vedeţi şi voi cine sunt proprietarii balastierelor şi implicaţiile în Poliţie”, a declarat Cionca.

  1. Faptele mereu demostreaza de ce vorbele nu ijseamna nimic…

    Raspunde
  2. Domnule Cionca, dvs. chiar nu stiti cine au in posesie aceste balastiere si cariere, nu as dori sa cred ca suntem luati chiar ca fiind ultimii tampiti ai acestui judet. Oare nu cunoasteti anumite firme de transport cu „patroni” ce fac politica? Ei bine, vedeti dvs., in momentul in care ati preluat conducerea Consiliului Judetean, ar fi trebuit sa stiti ca, exista legi si hotarari de consiliu care obliga atat carierele si/sau balastierele precum si pe acei transportatri sa respecte indicatoarele ce se refera la tonajele legale. Dar cat timp functioneaza zicala…pentru unii muma si pentru altii ciuma, traim vremuri demult apuse.

    Raspunde
  3. Chiar nu stiti cine au fost actionarii ai SC Mambo srl Pecica ?( are balastiera la Sofronea ,Cicir, Bata )

    Raspunde
  4. Atunci sa nu le mai reparam, ca oricum se sricar…zic!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.