Cionca „îi ia fața” lui Falcă și afirmă: „Candidez”

Cionca „îi ia fața” lui Falcă și afirmă: „Candidez”

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a declarat că va candida pentru un nou mandat în fruntea forului județean.

„Candidez pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Arad!”, a anunțat Iustin Cionca.

„În Colegiul Director al PNL Arad am fost votat astăzi, în unanimitate, candidat pentru alegerile de anul acesta. Mulțumesc colegilor liberali!”, a subliniat Iustin Cionca.

Anunțul lui Iustin Cionca este interesant în condițiile în care PNL central a luat o decizie potrivit căreia președinții de filiale județene vor candida la alegerile locale fie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean fie pentru cea de primari de municipiu. Cum la Arad președinte de filială este eurodeputatul Gheorghe Falcă, după anunțul lui Cionca de astăzi tragem concluzia că întreg Comitetul Director al PNL Arad nesocotește decizia PNL central, ori că președintele filialei țintește (în secret) funcția de primar al Aradului, pe care a ocupat-o înainte de a deveni europarlamentar.

De remarcat, însă, că liberalul Călin Bibarț, actualul primar al Aradului, este cel mai bine cotat în sondaje și ar putea obține un nou mandat fără prea mari probleme. Asta dacă nu cumva propriul partid hotărăște altceva.

În final, trebuie precizat faptul că Gheorghe Falcă a anunțat, nu demult, că la Arad candidații la cele două poziții (președinte de CJ și primar) sunt stabiliți în persoanele lui Cionca și Bibarț, lucru care, repetăm, nesocotește decizia PNL central (vezi jos!).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.