Cionca l-a TAXAT pe Falcă, în privinţa nominalizării lui Iohannis: „N-a fost foarte fair-play”

Cionca l-a TAXAT pe Falcă, în privinţa nominalizării lui Iohannis: „N-a fost foarte fair-play”

Iustin Cionca, prim-vicepreşedintele PDL Arad, a taxat astăzi, într-o conferinţă de presă la care a participat alături de senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, declaraţia de acum două săptămâni a lui Gheorghe Falcă potrivit căreia Klaus Iohannis va fi candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale.

Cionca a făcut afirmaţia în contextul în care precizase că nu este nici o problemă să fie aşteptat şi rezultatul cercetării sociologice comandate de PNL în privinţa desemnării candidatului.

„Domnul Falcă a anticipat deja, ceea ce n-a fost foarte fair-play. Este o competiţie între doi candidaţi (n.r. – Klaus Iohannis şi Cătălin Predoiu) şi cred că nu e bine să fie alterată de noi”, a declarat Iustin Cionca.

Biroul Politic al „marelui” PNL va fi convocat lunea viitoare pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din partea Alianței Creștin Liberale (ACL). Liberalii şi democrat-liberalii, aflaţi acum sub aceeaşi pălărie, au de ales între Klaus Iohannis (PNL) şi Cătălin Predoiu (PDL).

În 24 iulie, liderul PDL Arad, Gheorghe Falcă, se declara convins că viitorul candidat al Alianţei Creştin-Liberale (ACL) pentru Preşedinţia României va fi Klaus Iohannis, şi nu Cătălin Predoiu, pentru că primul ar sta mai bine în sondaje. „Sunt sigur că după 6 august domnul Iohannis va fi candiatul Alianţei pentru alegerile prezidenţiale”, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă.

Liderul PDL Arad a spus că nu poate să nu vadă că Iohannis stă mai bine în sondaje. „Iohannis stă mai bine în sondaje, nu pot să nu văd acest lucru (…) Întodeauna l-am susţinut pe domnul Predoiu, dar văzând cercetările de până acum, cred că Iohannis va fi candidatul Alianţei”, a completat Falcă.

  1. incaiera-i drace poate se omoara intre ei si scapam odata pt. totdeauna de asemenea fanarioti si ciocoi

    Raspunde
  2. Marini draga leapadate de satana.Ai pierdut teren din cauza lui…trezestete.

    Raspunde
  3. s-a lepadat deja… stati linistiti… toate la timpul lor… 🙂

    Raspunde
  4. l-ai tradat pe Iotcu acum urmeaza Falca?

    Raspunde
  5. Nelutule nu e fair play sa arunci cu noroi in cei care te-au sustinut candva….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.