Cionca solicită conducerii Spitalului Județean Arad mai multă exigență față de angajați

Cionca solicită conducerii Spitalului Județean Arad mai multă exigență față de angajați

Președintele Consiliului Județean Arad (CJA) a cerut conducerii Spitalului Județean Arad  mai multă transparență în cheltuirea banului și mai multă exigență față de angajați.

În cadrul unei ședințe de lucru, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a analizat astăzi solicitarea de buget a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Astfel, propunerea de buget pe anul 2021 pentru domeniul sănătății este de 66 497 000 lei.

Totodată, președintele Iustin Cionca a cerut astăzi conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad mai multă transparență în cheltuirea banului, mai multă exigență față de angajați, o comunicare mai bună a rezultatelor și o fundamentare mai serioasă a cheltuielilor prognozate.

,,Anul acesta un sfert din bugetul de investiții al Consiliul Județean Arad merge către Spitalul Județean. În această sumă sunt cuprinse și plățile pentru cele două spitale, Oncologie, din municipul Arad, și Psihiatrie Căpâlnaș, pe care anul acesta dorim să le finalizăm. Tot în această sumă sunt cuprinse deja și primele plăți la noul spital de Boli Infecțioase, unde ne dorim ca tot anul acesta să avem deja lucrările începute, în acest moment aflându-ne în faza documentațiilor tehnice. Astăzi m-am întâlnit cu conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad să discutăm despre bugetul instituției pe anul acesta, un an de pandemie care va fi cel puțin la fel de dificil ca anul trecut. Sumele alocate sistemului de sănătate publică de Consiliul Județean Arad sunt sume extrem de consistente. Așteptările arădenilor legate de sistemul de sănătate publică sunt justificate”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Bugetul Județului Arad va fi supus votului în ședința ordinară a Consiliului Județean Arad, din data de 12 aprilie 2021.

Loading...
  1. […] post Cionca solicită conducerii Spitalului Județean Arad mai multă exigență față de angajați appeared first on […]

    Raspunde
  2. Un aradean get-beget 6 aprilie, 2021, 9:52 am

    Pentru ca sa poti cere exigenta trebuie sa fi exigent!
    Atata timp cat angajatii CJ risipesc banul public nu poti cere ca in sanatate sa chivernisesti banii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.