Ciprian Luca: „După ce proiectul Arad Capitală Europeană a Culturii a eşuat, Falcă ne serveşte încă o gogoaşă”

Ciprian Luca: „După ce proiectul Arad Capitală Europeană a Culturii a eşuat, Falcă ne serveşte încă o gogoaşă”

Fostul deputat Ciprian Luca, viitor candidat la Primăria Municipiului Arad, a reacţionat după ce primarul Gheorghe Falcă a anunţat că Aradul va candida la titlul de Capitală Verde a Europei în 2018.

„Dorinţa de epatare a primarului Gheorghe Falcă este fără limite. După ce proiectul Arad Capitală Europeană a Culturii a eşuat, Falcă ne serveşte încă o gogoaşă”, este de părere Ciprian Luca.

Acesta spune că deşi se ştia de la bun început că va fi un eşec „Falcă a insistat să înscrie Aradul în competiţia pentru Capitală Europeană a Culturii”. „Proiectul a fost un eşec, însă Falcă refuză să constate decesul. Are nevoie de o deturnare a atenţiei, aşa că ne serveşte o nouă gogoaşă: Capitala Verde”, a declarat Luca.

Acesta întreabă: „Oare nu nu ar fi mai simplu să ne vedem de treabă în primul rând, în loc să fugim după titluri pompoase care ascund, de fapt, lipsa de performanţă şi de viziune locală?”

„Falcă să se «laude» cu câţi bani europeni a absorbit, cu câte proiecte a finalizat dintre cele promise în cele trei campanii electorale, nu să încerce să ne vândă gogoşi”, a spus Ciprian Luca, amintind că „normele europene prevăd o suprafaţă verde de 26 mp/cap de locuitor, lucru pe Aradul nu îl îndeplineşte din start, pentru că are doar 5 mp/cap de locuitor, deci pentru mine e incredibil cum un om care pe tot parcursul mandatelor sale a distrus spaţii verzi vine acum să înscrie Aradul într-o competiţie pe care nu are nici o şansă să o câştige”.

Acesta susţine că singura realizare cu adevărat remarcabilă în domeniu spaţiilor verzi în mandatele lui Gheorghe Falcă „e pădurea de pe locul fostei fabrici IMAR”, adăugând „dar şi aia a crescut singură”.

  1. Mai traieste traseistul asta? Dute bre sa cresti copilu si lasa vrajala

    Raspunde
  2. La atâția omuleți verzi câți sunt de-l votează poate va reuși să păcălească arbitri. Dar concret la ce ajută chestia asta? Cel mult o festivitate și un pahar de șampanie, un alt motiv de poză cu ochii ca după bombardament.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.