Circ la bordul unui avion TAROM provocat de un ROMÂN VIOLENT. A fost imobilizat de ceilalți pasageri

Circ la bordul unui avion TAROM provocat de un ROMÂN VIOLENT. A fost imobilizat de ceilalți pasageri

Un român, pasager al unei curse TAROM care circula pe ruta București-Amsterdam, a început să facă scandal la bordul aeronavei fiind nevoie ca alți pasageri să-l imobilizeze în scaun pentru a-l potoli.

Evenimentul s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, şi a fost raportat de membrii echipajului după aterizarea pe aeroportul de plecare, potrivit unui comunicat TAROM.

Românul a început să strige către membrii echipajului şi ceilalţi pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atât verbal, cât şi în scris, de echipajul de cabină şi comandantul aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgenţă pe un aeroport de pe rută.

După această avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înţelegere a situaţiei, însă, după aterizare a devenit din nou violent, ceea ce a generat intervenţia spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Aceştia l-au imobilizat în scaun, cu centura de siguranţă.

Comandantul aeronavei a solicitat asistența autorităţilor aeroportului Schiphol, iar pasagerul a fost preluat de către acestea.

Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam, iar zborul de întoarcere AMS-OTP a avut o întârziere de 30 de minute.

Compania TAROM va raporta incidentul către autorităţi în conformitate cu reglementările în vigoare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.