Circuitul Cramelor a fost relansat cu succes

Circuitul Cramelor a fost relansat cu succes

Circuitul Cramelor în Podgoria Aradului, proiect al Consiliului Județean prin care producătorii de vin își prezintă cramele și oferă vinuri la degustat, a fost reluat la sfârșitul săptămânii trecute.

Prima deplasare a avut loc sâmbătă, 20 octombrie, la Casa Vinului ,,Brici” din Mâsca, unde 23 de turiști au avut parte de o experiență de neuitat, într-un peisaj de toamnă, în Podgoria Miniș – Măderat.

Turiștii au degustat vinuri de calitate, au luat prânzul și au vizitat Muzeul Memorial ,,Ioan Slavici și Emil Monția” de la Șiria.

„Turismul viticol reprezintă o zonă de interes tot mai mare la nivel național, urmând trendul european. Viziunea Consiliului Județean Arad este că Aradul poate deveni o destinație atractivă pe harta turismului viticol din România. Avem crame istorice, vinuri cunoscute și apreciate în toată Europa, care au fost premiate de-a lungul timpului la concursuri internaționale de prestigiu. Ca parte a strategiei noastre de promovare a Podgoriei Aradului, am gândit Circuitul Cramelor, program prin care ne-am propus să oferim turiștilor experiența degustării unor vinuri bune, în locuri de poveste, cu priveliști pitorești”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

,,Circuitul Cramelor” continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în data de 27 octombrie, cu deplasarea la Crama Familiei Rab din Ghioroc, peste 30 de turiști manifestându-și deja dorința de a participa. Programul include și vizita la Muzeul Tramvaiului Electric și Muzeul Viei și Vinului. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0728.116.412, de luni până vineri, între orele 9.30 – 16.30.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.