Circulație blocată pe Autostrada A1 între Arad și Timișoara

Circulație blocată pe Autostrada A1 între Arad și Timișoara

Circulația a fost blocată, miercuri după-masa, pe Autostrada A1, între Arad și Timișoara, din cauza unui incendiu izbucnit la un autocamion.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat, în jurul orei 15, că traficul este blocat pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 525, în județul Arad. „Circulația este oprită pentru stingerea unui incendiu manifestat la remorca unei autoutilitare frigorifice. Din eveniment nu au rezultat victime. Se estimează reluarea circulației în 30 de minute.”, precizează Centrul Infotrafic.

„Un autocamion încărcat cu apă îmbuleiată a luat foc pe Autostrada A1, sensul de mers Timișoara – Arad, între localitățile Orțisoara și Vinga. La fața locului au intervenit Detașamentul Arad și SVSU Șagu cu două autospeciale de stingere.”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Sursă foto: DRDP Timișoara

  1. Circulatie blocata cu tramvaiele,pana nu se maresc salariile de incadrare cu 20 %!!!zilele ce urmeaza se pregateste greva generala.Blocat depoul la intrare si iesire intr-o zi de lucru asa pe la 6 jumate dimi!!sa vina televiziuni,presa,oricine doreste..pana nu se scrie CLAR negru-pe alb salar de incadrare cu 20% marit instant de la 1 septembrie!NUU cedam!! guvernul-altfel,SA VINA Wietnamezii sa conduca tramvaiele aradene!!Am ajuns la capatul rabdarii!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.