A citit un MESAJ primit de COPILUL ei pe FACEBOOK. ȘOCATĂ de ce a DESCOPERIT, a anunțat IMEDIAT POLIȚIA

A citit un MESAJ primit de COPILUL ei pe FACEBOOK. ȘOCATĂ de ce a DESCOPERIT, a anunțat IMEDIAT POLIȚIA

O femeie a văzut o notificare pe telefonul fiului ei și, de curiozitate, l-a luat de pe masă și s-a uitat. Era un mesaj nou, care după ce l-a citit, s-a panicat.

Ea și-a conectat adresa de e-mail cu contul lui de Facebook, astfel că avea acces la tot ce se întâmpla pe pagina copilului, pentru a-l proteja, susține ea.

Femeia a constatat cu oroare că un bărbat de 30 de ani, pe nume Lance Kyer, încerca să-l ademenească. Ea a conversat cu el și s-a dat drept un băiat de 10 ani. Lance i-a spus că nu îl deranjează vârsta fragedă și a întrebat-o dacă nu vrea să se întâlnească cu el din când în când, să se uite la filme și să „facă prostii”.

Aceasta, oripilată, a continuat discuția pentru a vedea cât de departe ajunge. Bărbatul i-a spus că vrea să-l cunoască mai bine și l-a rugat să intre pe Skype pentru a-l vedea dezbrăcat.

Femeia a anunțat poliția, iar împreună au organizat un flagrant. Lance a fost prins într-o benzinărie și arestat. El a recunoscut că nu este prima oară când are discuții cu tentă sexuală cu minori.

Sursa: Daily Mail

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.