Ciupe a fost EXCLUS din ALDE. Ce i s-a reproșat consilierului local municipal

Ciupe a fost EXCLUS din ALDE. Ce i s-a reproșat consilierului local municipal

Delegația Permanentă Teritorială a ALDE Arad l-a exclus din partid pe Ionel Ciupe, reprezentantul liberal-democraților în Consiliul Local Municipal.

Decizia nu miră pe nimeni, mai ales că se vorbea încă de anul trecut despre excluderea lui Ionel Ciupe.

De asemenea, a fost adoptată o rezoluție prin care Organizația ALDE Arad îi cere președintelui Călin Popescu-Tăriceanu să își asume și să își anunțe neîntârziat candidatura în alegerile prezidențiale din luna noiembrie 2019, ca „fiind singurul potențial contracandidat al actualului președinte”.

„În cazul domnului Ionel Ciupe, Biroul Politic  Teritorial a propus Delegației Permanente excluderea, retragerea și revocarea din funcția de consilier municipal, în baza unor argumente ce țin de neimplicarea sa în campania pentru alegerile europarlamentare și în urma activității sale administrative ce nu urma linia ALDE”, a declarat Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.

 

  1. Hai ma ,singurul vinovat din Alde Arad pentru rezultatele slabe ?Pai nici nu l-am vazut pe Pistru in campanie prin oras,cum Ciupe a avut curajul .Pistru astat in spatele meselor de la sediu si asa a vrut sa faca campanie?Am vorbit cu multa lume si clar nu s-a expus Pistru in campanie si acum arunca gunoiul pe unul care e cunoscut ca om de onoare,,,
    Rad aradenii de tine Pistrule,asumati vina pentru alegeri,dealtfel prin acest gest recunosti ca Ciupe este mai bun ca tine.

    Raspunde
  2. Cu asemenea decizii ALDE cade in cap, daca nu a si cazut deja !

    Raspunde
  3. Ba da ii tare Ciupe asta ! Bietul Pistru ramane singur in partid !11anul care vine nu mai are cum sa participe la alegeri,ca Alde Arad dispare.

    Raspunde
  4. Chiar asa slab partid conduce Pistru?Sau l-a slabit el cu prezenta?

    Raspunde
  5. Ce va tot mirati,Pistru a avut o sarcina pe care se chinuie sa o duca la indeplinire.Sa distruga Alde Arad,daca Ciupe este singurul om care a contat.Dar cam mult ti-a luat mai Pistrule,esti cam greu de cap !

    Raspunde
  6. Sunteti penibili , mai politrucilor !!! Tariceanu al vostru , va obtine cu indulgenta , maximum 3% la prezidentiale , lucru care va confirma disparitia voastra , benefica pentru romani ,de pe scena politica romaneasca !!!

    Raspunde
  7. ALDE Arad si-a semnat actul de desfiintare cu aceste decizii infantile ,iar Tariceanu si-a parafat scorul de 3% de la prezidentiale !!! VAI DE VOI !!! In tot raul este si un bine insa , vor scapa romanii de tarasenia numita ALDE si de impostori , precum Tariceanu !!!

    Raspunde
  8. Atat va poate capul ,ca de obicei !!!! Ciupe va castiga in instanta aceasta hotarare tampita a voastra si atunc veti deveni si mai penibili !!!!

    Raspunde
  9. Ciupitul a fost exclus pe bune pentru ca s-a dat cu Falca.

    Raspunde
  10. Ciupe esti beat stai jos. nota 2

    Raspunde
  11. Haideti sa fim realisti , Ciupe e cu 10 clase peste amarasteanu asta de pistru ! Ciupe a fost si este singurul din ALDE care la infruntat pe FALCA si pe lacheii lui , la-ti vazut sau auzit pe pistru-talambasu sa il critice pe Falcao ? nici vorba , si asta pt . ca pistrache ii sageata lui in ALDE !

    Raspunde
  12. Pistru-basisto-falchistu , cel mai tare politician dintre manelisti si cel mai tare manelist intre politicieni ! Zis si 3% , de toata jena creatura !

    Raspunde
  13. Asa ajunge Alde Arad un partid de O,cat vreti voi % !

    Raspunde
  14. Da hotarat,asta este menirea lui Pistru,sa distruga Alde Arad.Sa nu uitam ca Alde Arad a posnit de la zero „O” si primul examen l-a dat dupa primelel 3 luni si a scos un scor pe aproape 6%.Cine a reusit aceasta performanta? CIUPE -DA CIUPE !

    Raspunde
  15. Pistru miza pe virtutea inertiei,mai precis ,ca Alde Arad va acumula voturi de pe urma lui Ciupe chiar daca nu mai este la conducerea partidului .Canci ca aradenii nu sunt prosti,au urmarit schimbarile si au taxat la momentul potrivit,la alegeri.In virtutea inertiei Alde Arad se duce-n jos !!!!

    Raspunde
  16. Te chinui degeaba Pistrule,aradenii pe tine nu te vor.

    Raspunde
  17. Pistrule dispari,,,

    Raspunde
  18. Nah,ce s a ajuns si Pistru !

    Raspunde
  19. Pistru !!!!un zero barat !

    Raspunde
  20. Pistrule,iar te faci de ras,,,

    Raspunde
  21. Care parte nu intelegeti ? Alde Arad nu poate functiona decat daca la carma este cel care a constituit partidul,restul sunt vorbe.S-a vazut clar cate procente a facut Ciupe si cate restul dupa el.Cand va intelege si motociclistul e tarziu.

    Raspunde
  22. Ce mai cauta gunoiul pistruiat ? aplauze?

    Raspunde
  23. Circula in Arad informatia ca inainte de alegerile europarlamentare acest pistru si-a tinut ziua de nastere , la el la hala industriala , cica au fost aprox. 800 de invitati , chestia e ca nici macar aceia nu l-au votat ! pistrule , birtu-i de tine !

    Raspunde
  24. Luati si cititi dreptul la replica a lui Ciupe de pe aradon.Ma bucur ca a raspuns elegant,asa cum il caracterizeaza.

    Raspunde
  25. Ha,ha,bine ca i-a hranit !

    Raspunde
  26. Bai da ce le-o trage astora!Asa Ciupe ! Cititi dreptul la replica,e tare de tot,ca Ciupe.

    Raspunde
  27. La latrina politicii cu d-alde Pistru -basistu !

    Raspunde
  28. Ciupe un alt traseist politic penibil

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.