Ciupe, către Falcă: „Să fim codaşii și caraghioşii culturii din Romania nu este demn pentru Municipiul Arad”

Ciupe, către Falcă: „Să fim codaşii și caraghioşii culturii din Romania nu este demn pentru Municipiul Arad”

Ionel Ciupe, consilier local municipal şi co-preşedinte al ALDE Arad, i-a transmis o scrisoare deschisă primarului Gheorghe Falcă, pe tema candidaturii Aradului la titlul de „Capitală Europeană a Culturii” în 2021.

Domnule primar,
Mai sunt puţine luni până când, în octombrie/noiembrie a.c., juraţii europeni vor desemna oraşul care va primi titulatura de Capitală Culturală Europeană în 2021 pentru România.
Am analizat atent ce s-a petrecut în acest «spaţiu de concurs cultural» şi cu celelalte contracandidate ale Aradului în această competiţie şi sunt total dezamăgit de modul în care Aradul se prezintă în acest concurs.
Vă rog să faceţi și dumneavoastră o analiză serioasă, prin comparaţie, să vedeţi ce departe suntem de Alba Iulia, de Craiova, de Iaşi, de Cluj Napoca sau de Timişoara.
Sigur, nu este o tragedie dacă nu vom obţine acest titlu pentru 2021, dar nici să fim codaşii și caraghioşii culturii din Romania nu este demn pentru Municipiul Arad.
De aceea, pentru ca aţi fost promotorul candidaturii Aradului, vă cer să vă asumaţi implicarea serioasă pentru salvarea acestui proiect, altfel generos si benefic pentru arădeni și pentru demnitatea Aradului.

Cu respect,
Ionel Ciupe, consilier municipal ALDE Arad

De remarcat, că Ionel Ciupe le-a transmis scrisori deschise pe aceeaşi temă şi consilierilor locali municipali, dar şi lui Andrei Ando, directorul asociaţiei „Arad Capitală Culturală 2021”.

  1. Traseistul politic vorbeste despre demnitate? In cate partide a fost respectivul in ultimii 3 ani? A facut ceva pentru Arad din functia de consilier local sau cea de membru in C.A.-uri? Pentru Arad am intrebat NU PENTRU FAMILIA DANSULUI!

    Raspunde
    • Dacp Ciupe este traseist politic, atunci ar trebui să consultați dex-ul pentru a înțelege cât de cât noțiunea de traseist. Faptul că partidele hotărăsc fel de fel de combinații, alianțe sau fuziuni ține de decizia politică a acestora și nu de vreo decizie individuală. Mai documentați-vă înainte de a vă lansa în necunoscut. Spre binele dumneavoastră. Poate să devină un obicei. Urât.

      Raspunde
      • Pai chiar dumneata care la randul tau esti un traseist te-ai gasit sa intri in discutie? Pe unde vrei sa mai mergi dupa: PCR, PNTCD, PNM, URR, PRL, ALDE, ce urmeaza? O sa le iei de la inceput? Acesta este obiceiul dvs? Foarte URAT.

        Raspunde
        • Ați uitat „Frontul plugarilor”
          Și acum o lecție:
          Construcția unei fraze merge pe același pronume personal până la capăt. Începeți la a persoana a doua singular, terminați tot așa. Încercați. Poate vă iese. La fel și pentru dumneavoastră. Legea partidelor politice permite alianțe, fuziuni, cooptări. Să vă lămuresc definitiv: URR a fovărsat în PNȚCD în anul 2005. PNM habar n0am despre ce PLR+PC au format ALDE în acest an. Unde este traseismul?

          Raspunde
          • Traseismul este acolo unde est dumneata, sub toate acele denumiri pompoase. Nu cred ca are nevoie nimeni de explicatii din partea dumitale sau tot felul de justificari pentru traseismul practicat….. P.s. Toate doctrine acelor partide erau la fel? Asa usor le.ati imbratisat pe toate?!

      • asa este domnule Florea,acesti neispraviti ii tot da cu traseismul,ca altceva nu stiu saracuti de ei.

        Raspunde
    • DA,a facut-mai precis ne-a trezit cu toate informatile pe care le-a facut dealungul timpului,cum se scurg banii nostrii!nu ai urmarit?l-ai denigrat de fiecare data,oare de ce?Noi care nu avem acces la astfel de informatii ne bucuram ca le aflam(vezi preturi strada Metianu,nu cred ca merita sa le insir.In acelas timp tu ai dormit

      Raspunde
  2. D-le Ciupe ati zis bine la inceput dar ati incheiat cat se poate de prost. cui ii purtati respect?? doar nu cumva lui Falca ca atunci e grav!

    Raspunde
  3. Căcat cu bască stai flexat că puți a noul pdl.

    Raspunde
  4. Trebuie sa recunosc ca si de aceasta data d-nul Ionel Ciupe puncteaza foarte bine , din pacate pentru noi aradenii dumnealui are dreptate , tocmai de aceea cei vizati de scrisorile dansului ar trebui sa se implice de urgenta , oricum va felicit pt. ca va pasa de Municipiul nostru , de aradeni si de maximizarea sanselor de a devenii Capitala Culturala Europeana , BRAVO Ionel Ciupe.

    Raspunde
  5. Domnule Ciupe,sa fim seriosi,Falca glumea cu Capitală Culturală Europeană în 2021 .El spera la bete in roata ca sa aibe scuze ulterior,sa fim seriosi.

    Raspunde
  6. Bravo d-le Ciupe! Ma bucur ca si de data aceasta aveti dreptate si sunteti de partea aradenilor si Aradului a carui primar dorim si va sustinem sa fiti.Nu va lasati intimidat de nulitatile pdl-iste care prin aberatiile pe care le spun tot timpul demonstreaza cine sunt si ce stiu sa faca.Tot respectul!Avem incredere in dvs. !

    Raspunde
  7. Ce fel de aradean esti mai neica daca vorbesti asa despre un om care doreste binele aradenilor intr-un Arad civilizat? Nu ti-e rusine ?Chiar nu vezi ce a facut pdl-ul in Romania? Nu realizezi ca toti hotii cad pe rand?

    Raspunde
  8. Ionel Ciupe este un liberal adevart.NOI care am sarit in bratele PDL-lui ce SUNTEM?

    Raspunde
    • pai nu tie clar , voi cei de la pnl , care va-ti combinat cu hotii de la pdl , asteptand sa va pice si voua o parte din ciolanul visat , santeti niste poponari , care tineti curul ori de cate ori au chef pedelei sa vo traga .

      Raspunde
  9. Din pacate Aradul are sanse zero de a deveni Capitala Culturala Europeana. E vorba doar de sifonarea banilor publici, lucru ce stie sa-l faca cel mai bine Falca si cu Geani Pistru! DNA-ule, mai treci si pe la Primarie! Sau nu te lasa tovarasul Coldea!?

    Raspunde
  10. PLECAREA DINTR-UN PARTID IN ALTUL CU SE NUMESTE DACA NU TRASEISM??? TURISM PRIN PARTIDE???

    Raspunde
  11. Domnule Ciupe sunte ti singurul care ii atrageti atentia domnului falca ca nu se tine de cuvant.Va multumesc eu in numele multor aradeni.Sunt convins ca multi aradeni ar semna scrisoarea,dar noua nu ne raspunde!poate domniei voastre!

    Raspunde
  12. Sa fim seriosi, Cluj Napoca,Timişoara-pai cu ei ne punem noi?ne-au luat tot(timisorenii)pana acum si dintr-o data Falca se trezeste ca aduce Aradul la nivel de capitală culturală europeană-2021 .Trebuia sa se gandeasca cand a lasat aeroportul!sa nu le mai insir ca le stie toata lumea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.