CJA a preluat peste 7 hectare de la Administrația Zonei Libere Curtici, teren situat în apropierea Aeroportului Arad

CJA a preluat peste 7 hectare de la Administrația Zonei Libere Curtici, teren situat în apropierea Aeroportului Arad

Consiliul Județean Arad (CJA) a preluat de la Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Curtici-Arad un teren de circa 7,8 hectare, suprafață care va intra în patrimoniul instituției.

În urma acestui transfer, Consiliul Județean va plăti Zonei Libere 221.160 lei, contravaloarea bunurilor și investițiilor aferente acestui teren. Suma a fost aprobată de către consilierii județeni în ședința extraordinară a Consiliului Județean de astăzi.

„Această suprafață, aflată în cadrul Platformei Aeroport, va intra în domeniul public al Județului Arad. Consiliul Județean are o strategie coerentă de dezvoltare economică pe acest teren, care este avantajat tocmai datorită poziționării în proximitatea Aeroportului Internațional Arad”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Bunurile din perimetrul suprafeței de 7,7847 ha ce vor intra în patrimoniul Județului Arad reprezintă investițiile realizate de Administrația Zonei Libere Curtici-Arad, ce constau în canalizare menajeră și pluvială, drum acces, amenajare parcare, iluminat, sistem de supraveghere video, detecție și alarmare.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.