CJA, la cheremul PNL! Zeci de angajați noi, cu atribuții „neclare” și „dubioase”

CJA, la cheremul PNL! Zeci de angajați noi, cu atribuții „neclare” și „dubioase”

Liberalii arădeni sunt acuzați că intenționează să controleze Consiliul Județean Arad în interes personal și să pună instituția la dispoziția partidului din care fac parte. Cel care a formulat acuzele este Cristian Videscu, consilier județean al PSD.

„PNL a umflat organigrama Consiliului Județean nu pentru a „pune in valoare” instituția, așa cum se justifică dl. Cionca, ci pentru a controla această instituție în interes personal și eventual pentru a o pune in slujba partidului. Noua organigramă conține posturi care nu au nici o legătură cu eficientizarea activității Consiliului, posturi care nu vor influența calitatea serviciilor furnizate cetățenilor Aradului și nu vor duce la degrevarea angajaților existenți care nu fac față volumului ridicat de sarcini. Este doar un pretext pentru a face angajări, probabil din rândul membrilor PNL, dintre care o grămadă vor deține funcții de conducere la nivel de servicii și direcții ale căror atribuții sunt cel puțin neclare, dacă nu dubioase. Sunt, de exemplu, 30 de oameni la imagine și comunicare, mai mulți probabil decât am putea găsi intr-un departament similar dintr-un minister, de la Guvern sau de la Administrația Prezidențială!”, atrage atenția Cristian Videscu.

CJA va angaja anul viitor 47 de persoane în plus. Alte 30 urmează să ocupe posturile vacante.

„Urmare a hotărârii aleșilor județeni din alianța PNL-PMP, Consiliul Județean Arad va avea cei mai mulți angajați dintre toate consiliile județene din țară, deși – din păcate – Aradul, după 12 ani de administrație locală PNL, nu excelează la nici un capitol. Am suficiente motive să cred că, în fapt, conducerea Consiliului Județean nu urmărește eficientizarea activității consiliului ci umflă organigrama pentru a rezolva problema șomajului din rândul membrilor PNL”, a mai adăugat Videscu.

  1. Sa vedeți infuzie de pecicani pe funcții la cj.enachiuc,Velici si încă vreo 3.clientela politica!!!!

    Raspunde
  2. De la un presedinte care a trait toata viata din bani publici la ce va asteptati.Aradenii isi merita soarta .

    Raspunde
  3. Bine ca se fac angajari la imaginea consiliului si in spitale nu sunt infirmiere si brancardieri…BRAVO!

    Raspunde
  4. La imaginea pe care o au cei din PNL cred ca nici 30 de posturi la imagine nu prea ajung. Din alt punct de vedere este scuzabil, avand in vedere faptul ca cei din PDL nu prea stiu sa faca nimic.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.