CJA pune la dispoziția organizațiilor non-profit 900.000 de lei

CJA pune la dispoziția organizațiilor non-profit 900.000 de lei

Consiliul Județean Arad (CJA) pune la dispoziția organizațiilor non-profit 900.000 de lei.

Consilierii județeni au aprobat sumele destinate activităților non-profit pe care Consiliul Județean le pune la dispoziția asociațiilor care activează în domenii precum educație, sănătate, cultură tradițională, producții editorial, tineret, activități sportive, sport, turism și protecția mediului. Suma totală se ridică la 900.000 de lei.

„Am sprijinit întotdeauna actul cultural, creația, spiritul de performanță, inclusive în sport, pentru a da posibilitatea tuturor arădenilor să primească fonduri pentru activități culturale, educative, sportive, evenimente de masa, care au o adresabilitate publică, de interes general. Îmi doresc ca arădenii să știe că au în Consiliul Județean un partener fidel și stabil, prin care pot fi promovate proiectele fiecărei asociații cu spirit civic”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Odată cu aprobarea fondurilor destinate asociațiilor non-profit a fost adoptată și metodologia necesară, iar Centrul Cultural Județean Arad va face public calendarul și criteriile prin care se pot accesa aceste fonduri.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.