CJA susține demersul Spitalului Județean de a acredita jurnaliștii cu care colaborează

CJA susține demersul Spitalului Județean de a acredita jurnaliștii cu care colaborează

Consiliul Județean Arad a dat publicității un comunicat de presă, ca urmare a solicitării Spitalului  Județean către redacțiile ziarelor din Arad de a desemna persoane pentru a fi acreditate pe lângă instituție și a reacțiilor pe care le-a provocat demersul conducerii unității medicale.

„Urmare a comunicării realizate de Spitalul Clinic Judeţean Arad, cu privire la acreditarea reprezentanţilor mass-media, Consiliul Judeţean face următoarele precizări:
În perioada 14-15 iulie 2016, Consiliul Judeţean va organiza un instructaj al instituţiilor subordonate, în vederea armonizării comunicării publice. Buna informarea a cetăţenilor cu privire la activitatea instituţiilor noastre este unul dintre obiectivele de bun simţ pe care ne propunem să le promovăm, prin profesionalizarea componentei de relaţii publice şi mass-media a fiecărei instituţii unde Consiliului Judeţean este reprezentat.
Ne dorim o relaţie onestă cu cetăţenii, iar asta presupune şi corecta lor informare. În relaţia cu mass-media, scopul niciunei instituţii publice nu trebuie să fie obturarea accesului la informaţie, ci, dimpotrivă, furnizarea datelor de interes public.
Înţelegem nevoia conducerii instituţiilor de a cunoaşte jurnaliştii cu care colaborează, tocmai în vederea construirii unei relaţii transparente şi corecte între părţi, o relaţie care nu presupune cenzurarea accesului la informaţie, ci dimpotrivă, o facilitează”, se arată în comunicatul de presă al CJA.

  1. Sunteti ,,CACATI” pe voi si unii si altii …..Ce acreditari va trebuie pentru ziaristi??? Vreti sa bagati pumnul in gura presei??? TOTI ZIARISTII TREBUIE SA AIBA ACCES LA TOATE INSTITUTIILE PUBLICE PENTRU A PUTEA IMFORMA CORECT OPINIA PUBLICA CE SE PETRECE ACOLO!!!! Ce vremuri sant acestea??? Mai rau ca inainte de 1989….Sa va fie rusine celor care cereti asa ceva……!!!!

    Raspunde
  2. Madam MIRANDOLINA PRISCA sa ne spuna despre perioada cand a mai fost manager la spital ….Despre magariile facute atunci….Despre datoriile acumulate de spital atunci…..Despre contractele cu GHILINTA….Ar fi multe intrebari de pus d-nei Prisca Mirandolina…..Poate o sa fie curios vreun PROCUROR de la DNA de intrebari!!!!Sa vedem…..

    Raspunde
  3. Ii e frica ca presa afla de listele de garzi a medicilor fictive cu care se sifoneaza banii de salarii,iar angajari se fac tot de doctori…ca-i miza mai mare; Sa ceara presa sa spuna managera ce dezinfectante se folosesc in scju ,ca nu au nimic la ora actuala;

    Raspunde
  4. Dna Director a pus monopol pe spital sa nu se afle ce se intampla in interior, sa ascunda unele nereguli si pana la venirea presei sa dispara. Oare cum sta dasa cu dosarele penale? s-au finalizat spre bine?
    Aici este vorba de banii care ni se retin din CAS si CASS , ajung la dansa sa si bata joc de ei si NU trebuie sa stim acest lucru.
    Sau poate accesul este interzis ca sotul Dansei nu a reusit sa puna mana pe spitalul TBC sa faca matern din el
    Dragi Aradeni veniti va rog aici cu propuneri cum sa sprijinim presa sa-si faca datoria si sa dam jos DICTATURA PRISCA pe care tot noi contribuabilii o platim cu bani frumosi.Hadeti sa nu dormim sa facem ceva ,acuma este momentul , altcumva totul se va uita si dansa va putea face cu banii nostrii ce vrea ea

    Raspunde
  5. Sa ne spuna d-na PRISCA MIRANDOLINA cate ore pe luna sta la servici sotul ei Dr. PRISCA SORIN {matern).cate operatii a facut in vata lui, cate garzi a facut de cand lucreaza, (000000000)Pentru ce este platit????Pentru ca este sotul managerei???Iar d-na manager Prisca vrea sa angajeze in continuare doctori….Ar fi mare nevoie de infirmiere ,brancdieri dar patroana PRICA MIRANDOLINA nu vrea sa auda de asa ceva pentru ea este mai important OBSTRUCTIONAREA PRESEI LA INFORMATII….Fiecare unde are interese!!! Management ZERO la SCJU ARAD….CJA aude sau nu vreti sa auziti????

    Raspunde
  6. Coleg de scoala 9 iulie, 2016, 9:49 pm

    Intrebare pentru CJA: Cum poate fi numit directorul de ingrijiri medicale un om care nu a indeplinit conditiile pentru concursul pe post D-na GABRIELA MACAVEI????Profesional d-na Gabriela Macavei este foarte slab pregatita ….Este paralela cu tot ce se intampla in SPITAL,dar este aghiotanta lu madam PRISCA MIRANDOLINA!!!!Barfa este ca ar fi pila fostului deputat NITU ADRIAN…..Asta o recomanda petru postul de director de ingrijiri…..Mare rusine!!!

    Raspunde
  7. gata orlando ai inceput sa selectezi mesajele!?, presa trebuie selectata!! clar sunt printre ziaristi persoane care nu stiu sa scrie si nu au studii superioare!!! merg in slapi la conferinte de presa, asteapta tot timpul sa manance sa primeasca plase, sunt si ziaristi corecti…dar oare cati!?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.