Claudia Boghicevici: Consiliul Județean se implică în Zilele Aradului

Claudia Boghicevici: Consiliul Județean se implică în Zilele Aradului

Vicepreședintele Consiliului Județean, Claudia Boghicevici, a anunțat în cadrul conferinței de presă, implicarea Consiliului Județean Arad în Zilele Aradului.

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică va dispune de mai multe puncte, pe Bulevardul Revoluției și în cartierele orașului Arad, unde va prezenta zilnic specificul câte unui oraș din județ, cu invitați speciali, produse tradiționale, artiștii locali.

Pe data de 21 august Consiliul Județean și instituțiile subordonate organizează Ziua Porților Deschise, cu un program ce va fi prezentat celor interesați.

Sâmbătă, 27 august, Consiliul Județean va organiza, în premieră, Ziua Diaspora, cu programe culturale și gastronomice care vor prezenta arădenilor contextul în care trăiesc cei plecați departe de casă.

„Implicarea Consiliului Județean în Zilele Aradului o considerăm firească și necesară. Avem în vedere faptul că municipiul este cea mai mare unitate administrativ-teritorială din județ și că între Consiliul Județean și primărie trebuie să existe un parteneriat și nu o competiție inutilă. Succesul Zilelor Aradului este succesul întregii comunități și e firesc să ne raportăm cu seriozitate la cele aproape două săptămâni de evenimente la care ne putem aduce și noi aportul”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Claudia Boghicevici.

Consiliul Județean Arad se va implica în Zilele Aradului mobilizând instituțiile sale subordonate, cu accent pe Centrul Cultural al Județului, Centrul Național de Informare și Promovare al Turismului, Serviciul de Relații Internaționale și primăriile din județ.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.