Claudia Boghicevici, despre deputatul Florin Tripa: „Nu înțelege nimic din administrație”

Claudia Boghicevici, despre deputatul Florin Tripa: „Nu înțelege nimic din administrație”

Claudia Boghicevici, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a recționat prin intermediul unui comunicat de presă la declarațiile deputatului Florin Tripa legate de localitatea Ghioroc, care nu ar fi transmis către Ministerul Turismului documentația pentru acreditarea ca stațiune de interes local.

„Este trist că un om care nu are noțiunea termenilor, nu înțelege nimic din administrație și demonstrează la fiecare comunicare o sărăcie lucie de idei și de cuvinte, poate fi deputat și de la înălțimea acestui statut are luări de poziție în subiecte importante, dar pe care nu le pricepe. Este cazul deputatului PSD de Arad, Florin Tripa”, a declarat Claudia Boghicevici.

„Ne transmite domnul deputat că a aflat de la Ministerul Turismului că localitatea Ghioroc nu a trimis spre analiză documentația pentru acreditarea ca stațiune de interes local. Asta este o dezvăluire cel mult pentru deputatul Tripa. Oricine altcineva, cu o minimă cultură generală și înțelegere a fenomenului administrativ, pricepe că nu poți trimite la minister o documentație până când aceasta nu este completă. Altfel, riști să devii ridicol, așa cum se întâmplă cu Florin Tripa în majoritatea luărilor sale de poziție pe teme de interes local. Consiliul Județean Arad a alocat administrației locale a comunei Ghioroc resursele necesare realizării documentației în vederea acreditării ca stațiune de interes local, nu pentru cumpărarea acestui statut. Este nevoie de timp şi sunt anumiţi paşi de urmat pentru realizarea documentației necesare, fiindcă legea solicită îndeplinirea unor condiții”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

„De asemenea, spre ştiinţa domnului deputat, precizez că în 6.03.2017 am transmis Ministerului Turismului propunerile noastre pentru includerea unor obiective turistice ale judeţului Aradului în Masterplanul național de turism al României. În mod normal, nu este greu de înțeles. Sper ca dumnealui să înţeleagă că noi nu ne rezumăm la declaraţii de presă, ci chiar promovăm turismul arădean pe toate căile posibile. Dacă PSD se opune dezvoltării Aradului, dezvoltării Podgoriei, creării de noi obiective și oportunități pentru județul nostru și pentru arădeni, este treaba sa. Ne-am obișnuit să vedem reprezentanții PSD Arad opunându-se proiectelor Aradului și votând, chiar și în Parlamentul României, împotriva județului nostru. Consiliul Județean va continua însă să își ducă proiectele mai departe, în folosul arădenilor”, a mai declarat Claudia Boghicevici.

Loading...
 1. Sunt de acord cu tine dar…..n-o spune tu că ești o catastrofă….

  Raspunde
 2. Ce a făcut PSD-ul pentru județul nostru. Ei doar știu sa fie împotriva oricărui lucru care duce la dezvoltarea județului. Nu ii interesează cetățenii Aradului, doar interesele lor de partid.

  Raspunde
  • si eu sunt satula de PSD care numa blameaza acest judet, nu le convine nimic, ei cu ce se lauda? ca bagatori de vina se gasesc la tot pasul..

   Raspunde
  • Daca nu stii ce a facut PSD-ul (pentru ca nu a guvernat),ar trebui sa vezi ce a facut Falca si PDL (PNL) care inca se afla la conducere. Au Furat.

   Raspunde
 3. exact, si eu imi doresc sa stiu ce a facut PSD Arad pentru judetul nostru. eu personal i-am votat crezand ca vor misca ceva, imi pare tare rau!!!

  Raspunde
 4. faptul ca localitatea Ghioroc, este in discutia administratorilor judetului nostru, este de laudat, ce problema este? ca nu inteleg? de ce sa nu fie Ghioroc o statiune turistica???? wtf!!

  Raspunde
 5. cand cineva modernizeaza vine altcineva si distruge!

  Raspunde
 6. Cam atata cat pricepi dumneata din literatura!

  Raspunde
 7. PSD-ul de fiecare data când a fost la guvernare în loc sa susțina Aradul la București cum ar fi normal , au marginalizat Aradul cat au putut ei de mult. Aşa înțeleg ei sa respecte cetățenii din județul nostru , care din păcate i-au trimis prin parlament.

  Raspunde
 8. Stai in banca ta curveta !

  Raspunde
 9. Cine moderează acest site?. Chiar nu mai există bun simț în lumea asta, toți frustrații scriu ce vor .

  Raspunde
 10. daca pe banca lui didilescu ar fi venit un carturar de talia dlui sinaci, ghiea ori bodea, nu era nici o problema. din pacate, managementul local este o mare, mare probema, duce lipaa de valori

  Raspunde
  • Stimate domn “r”,nu stiu daca esti in stare sa deosebesti un carturar de un om cu o carte in mana. In cele doua randuri ai scris toate numele proprii cu litera mica. Probabil ai vrut sa scrii “Ghilea” ,iar la celalalt nume nu am reusit sa reconstitui .
   Ca sa te citez este o mare “lipaaaaaaa” de valoare.
   Sper ca aprecierea valorii sa nu depinda de tine.

   Raspunde
 11. PSD nu doreste ca turismul in judetul Arad sa se dezvolte .PSD nu face nimic la Moneasa si Lipova unde au primarii lor. Pe ăștia nu ii interesează Aradul doar Craiova .Ei bagă doar strâmbe, atâta știu, în loc sa ajute. RUŞINE!!!!

  Raspunde
 12. Mai panaramo mai ieri taiai pensiile si salariile noastre iar acum vi si faci gargara pe aici. Rusine

  Raspunde
 13. fufa asta o va lua in bot
  la dat afara pe Didilescu pentru
  a pune in locul lui un apropiat
  iar acest lucru nu este pe placul
  stapanului .

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.