Claudia Boghicevici: „Rezistența la reforma în sănătate UCIDE!”

Claudia Boghicevici: „Rezistența la reforma în sănătate UCIDE!”

Vicepreședintele PNL Arad, Claudia Boghicevici, susține că România are nevoie de o reformă profundă în sistemul de sănătate și sare în apărarea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu, care – după părerea sa – este atacat din toate părțile tocmai pentru că încearcă această reformă.

„Vlad Voiculescu și-a propus să elimine tarele acestui sistem să-l aducă mai aproape de cetățean. Profitorii sistemului încearcă pe toate căile să-l discrediteze, să-l elimine, nu atât din funcția actuală, cât din postura de viitor ministru al Sănătății, pentru că aceasta ar însemna continuarea reformei pe care a demarat-o Guvernul Cioloș, pe care PNL este decis să o continue”, precizează Claudia Boghicevici.

În opinia lui Boghicevici, doar o guvernare de dreapta prezintă garanția continuării reformei. „O guvernare de dreapta înseamnă modernizarea sistemului de Sănătate, înseamnă intrarea în normalitate”, susține Boghicevici.

Afirmațiile sale vin în urma tragediei de la Sibiu, unde o asistentă medicală a decedat din cauza epuizării fizice.

„Dincolo de sacrificiile pe care singură și le-a asumat asistenta de la Sibiu, lucrând fără să fie obligată peste program, doar pentru că îi păsa de viața pacienților, această tragedie arată cum nu se poate mai pregnant, că este prioritară o reformă profundă în sistemul de sănătate. Un sistem cangrenat , în care fondurile alocate de către Guvern nu ajung acolo unde trebuie,  la pacienți !”, mai spune Claudia Boghicevici.

 

 

 

  1. Doamne saraca femeie, chiar este nevoie de o reforma.

    Raspunde
  2. Avem nevoie de o reforma in sistemul de sanatate, acest fapt este eviden.Felicitari pt implicarea deplina!!

    Raspunde
  3. Grata totala. Pai asta vorbeste de reforma si in aceeasi fraza se refera la fondurile alocate de guvern. Mai pe iontelesul lu Blonda. Fondurile din sanatate sunt asigurate din banii contribuabililor si de guvern. Guvernul doar ne jecmaneste de bani si apoi mai face ceva contracte purtatoare de comisioane. De ce colecteaza guvernul banii pentru sanatate ca cica am avea un sistem de asigurari. Pentru ca de fapt nu avem un sistem de asigurari. Nimeni nu poate sa aleaga catre care casa de asigurari sa vireze sumele pe care acuma ni le ia guvernul. Neexistand competitie nu exista nici concurenta si nici calitate. De asta avem un sistem cangrenat cum zice Blonda. Estre cangrenat ca statul nu vrea sa lase din mana vaca de muls pe care o reprezinta miliardele luate de la cetatean pentru bataia de joc la care ei ii zic sanatate si pentru ca cetateanul nu este liber sa isi aleaga un asigurator care sa-l respecte ci este obligat sa il alega pe ala unul, de stat, prost si hot.

    Raspunde
  4. Vorbe de campanie! Pentru reformă sunt necesare alocări de mari sume.Fără bani nu se poate face reformă,De unde scoate dreapta banii?din banii pe care i-au furat de la națiunea română în decursul a multor ani.Așa că stimată doamnă lăsați-o mai încet cu ,,stânga-dreapta,,O fi campanie dar nu mai păcăliți pe nimeni.Știm cu toții, noi alegătorii aia ,,mulți și proști,,că doriți din tot sufletul să ajungeți la butoiul cu miere.Nu vă urăm succes.Ar fi o mare nenorocire să mai repetăm greșala făcută odată.

    Raspunde
  5. E bine ca sesizați astfel de situații si ca propuneți schimbări in avantajul cetățeanului .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.