Claudiu Cristea aruncă BOMBA: „Licitația pentru Studiul de Fezabilitate prin care se desființează Parcul Eminescu este ilegală”

Claudiu Cristea aruncă BOMBA: „Licitația pentru Studiul de Fezabilitate prin care se desființează Parcul Eminescu este ilegală”

Claudiu Cristea, în calitate de reprezentant al societăţii civile din Arad, atrage atenţia că „licitația pentru Studiul de Fezabilitate prin care se desființează Parcul Eminescu este ilegală deoarece între documentele licitației nu se regăsește Certificatul de Urbanism”.

„Certificatul de Urbanism este obligatoriu în astfel de situații întrucât precizează cadrul legal (planul și regulamentul local de urbanism) în baza căruia se execută aceste lucrări. Lipsa Certificatului de Urbanism vădește tocmai faptul că desființarea Parcului Eminescu nu are o bază legală conferită de existența unui plan urbanistic. Această licitație trebuie retrasă până la clarificare temeiului legal în care se solicită modificarea destinației Parcului Eminescu. Îm lipsa aceste clarificări, proiectantul care va fi selecționat nu are o bază legală pentru elaborarea studiului de fezabilitate”, a afirmat Claudiu Cristea.

De remarcat, că marţi seara, de la ora 19, zeci de tineri care s-au organizat pe Facebook au protestat în Parcul Eminescu împotriva intenţiilor municipalităţii de a construi o parcare în acel loc.

Loading...
 1. Dl Cristea poate vorbi in nume propriu sa ca reprezentant al unei asociatii dar nu in calitate de reprezentant al intregii societati civile. De unde acest titlu? Putin ca arogant, in numele meu vorbeste doar cineva abilitat de mine sa o faca. Asociatia noastra se ocupa in aceasta perioada de hranirea saracilor nu de razboaie de imagine cu Falca.

  Raspunde
 2. Nu este ilegal sa desfiintezi un parc? Si cand s-a facut patinoarul, primarul Gheorghe Falca sustinea ca investitia se justifica prin organizarea de competitii pe gheata, concurs de patinaj, hochei etc chia si la 15 grade celsius Stie cineva de vre-o competitie organizata pe acest patinoar? Este functional patinoarul astazi, cand afara sunt 3-4 grade celsius? Despre patinoar de ce nu mai vorbeste nimeni? S-a ingropat atunci 1,5 milioane de dolari Si cine vrea sa se convinga de asta poate consulta proiectul patinoarului care este chiar pe pagina primariei. Alo, organele de ancheta dorm?

  Raspunde
 3. falcosul ,nu are cum sa iubesca Aradul ,el este o vinitura in Arad , si indiferent cate case are aici , pentru el Aradul , este doar un punct de tranzit ,spre Bucuresti , unde va ajunge foarte probabil , si asta datorita faptului , ca la Arad DNA-ul are o cu totul alta viteza , decat prin alte parti , aici politia doarme pe ei ,procurorii sant invitati de onoare pe la chefurile baronilor locali si beau cot la cot cu interlopi , iar in cea ce priveste mascati si DNA-UL .-si-au luat cu toti concediul matern .
  RUSINICA

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.