Claudiu Cristea, despre lucrările de pe bulevardul Decebal: „Ticăloşie cu premeditare”

Claudiu Cristea, despre lucrările de pe bulevardul Decebal: „Ticăloşie cu premeditare”

Claudiu Cristea a luat poziţie pe Facebook în ceea ce priveşte lucrările de canalizare de pe strada Decebal, amintind că a atras atenţia asupra acestui aspect (că strada va trebui spartă, pentru modernizarea canalizării) încă din 2009.

„Într-o ședință CLM din 2009 atrăgeam atenția că Primăria începe modernizarea unei străzi pe care în câțiva ani o va sparge din nou. Se începea atunci o lucrare de modernizare a bulevardului Decebal care a durat peste 7 luni. Însă în aceeași perioadă se cunoștea deja oficial că bulevardul Decebal va intra din nou în reparații și va fi din nou spart. Consilierii trebuiau să aprobe o viitoare investiție de modernizare a canalizării. Iată că astăzi bulevardul Decebal, renovat nu de mult, intră din nou în comă”, a spus Claudiu Cristea.

În final, reprezentantul Mişcării Arădene a precizat: „Aici nu este vorba nici măcar de prostie. Aici e vorba de ticăloșie cu premeditare. Domnul Falcă a aruncat cu bună știință bani pe apa sâmbetei deși totul era clar, totul se cunoștea. Totuși, noi îi suntem recunoscători că «ne face».”

  1. foarte bine dle consilier ati pus punctul pe I .

    Raspunde
  2. Cine e Cristea asta ? Nu am auzit de maimuțoi asta?vreau răspuns!

    Raspunde
  3. Tu de tatu ai auzit? Sa ii sugi p@&a ca mata nu s-a rezumat la atat si acum trebuie noi sa suportam specimene ca tine! Oare DNA de ce nu se autosesizeaza pentru facatura asta a lui Falca si a consilierilor care au votat???

    Raspunde
  4. bravo gabi , ai dreptate

    Raspunde
  5. Draga Gina daca nu ai auzit de Claudiu Cristea in Arad pana acum atunci nu ai nici un motiv sa te ingrijarezi, esti o planta ignoranta care doar consuma oxigen degeaba. Nu sunt admirator al lui Claudiu Cristea, dar face parte din viata politica a Aradului. Sa intrebi cine este e ca si cum ai afla doar acum ca ai curent in casa.

    Raspunde
  6. unii comenteaza doar ca sa se afle in treaba si mai cer si raspuns la aberatiile lor. Gina a comentat doar asa…la misto, nu merita sa va consumati energiile in a oferi un raspuns pentru ca nu este nevoie, e pierdere de timp. adevarul crunt este insa acela ca omul are dreptate. Falca a indepartat de langa el toti oamenii care aveau ceva in cap. A ramas singur, dirijor la un cor care il aproba indiferent de situatie. Nu o spun cu rautate, dar atunci cand nimeni nu te poate convinge ca gresesti atunci ai o problema.

    Raspunde
  7. ticalosia asta sa practicat si pe vremea lui ceasca , dar atunci nu constientizam ca este vorba de cheltuirea banului public , ai nostri ai tuturor aradenilor platitori de impozite , bani risipiti , din care se putea face o scoala ,o gradinita , un spital . Atunci era vorba de prostie , de incompetenta dar acum este vorba de lacomie , de goana dupa averi prin orice mijloace , interesul public este ignorat in totalitate , se urmareste doar primirea de comisioane cat mai grase neinteresand pe nimeni calitatea unor lucrari facute din banii obtinuti din imprumuturi , pe care noi aradeni ii vom plati inapoi inca multa vreme de aici incolo, iar falcone si gasca lui vor avea grija sa puna suficient deoparte , ca sa traiasca bine si dupa ce vor iesi de la racoare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.