Claudiu Cristea, o nouă IEŞIRE DURĂ în cazul Parcului Eminescu: „Falcă minte – minte ca întotdeauna, minte așa cum respiră”

Claudiu Cristea, o nouă IEŞIRE DURĂ în cazul Parcului Eminescu: „Falcă minte – minte ca întotdeauna, minte așa cum respiră”

Claudiu Cristea a avut o nouă ieşire dură la adresa primarului Gheorghe Falcă, după ce acesta a afirmat, într-o conferinţă de presă, că ideea construirii unei parcări în locaţia actualului Parc Eminescu nu este nouă.
Falcă precizase că parcarea a fost prevăzută într-un studiul de trafic realizat de un consultant german în anul 2010. Primarul a menţionat că respectivul studiu de trafic a fost aprobat la vremea respectivă de Consiliul Local Municipal, caz în care doar un consilier a votat împotrivă.
Declaraţiile primarului au fost taxate de Claudiu Cristea. „Falcă minte – minte ca întotdeauna, minte așa cum respiră. Studiul de circulație nu prevede parcare subterană în locul Parcului Eminescu ci sub piața Primăriei. Asta face el de 10 ani încoace: minte, minte, minte. Nici un plan de urbanism, nici un studiu de circulație nu prevede desființarea acelui parc. Doar mintea lui putea coace așa ceva. Nici un om dotat cu o minimă cultură și bun simț nu poate propune desființarea acelui parc. Povestea cu parcul suspendat pe o platformă de beton e de un cretinism ieșit din comun”, a declarat Cristea.

  1. Cine este Claudiu Cristea ? ce a facut pentru Arad ?
    Falca a facut si bune si rele , dar Cristea cine ii ?

    Raspunde
  2. e plin aradul de idioti ca tine , ce a facut bine falca , acele chefuri facute regulat in care a hranit pensionarii si boschetarii ,gratuit , din BANII PUBLICI , pentru ca acestia sa voteze cu el ori de cate ori are al nevoie

    Raspunde
  3. Tot respectul penteu Milos Cristea dar nu mai publicati aberatiilelui Cluti

    Raspunde
  4. „nici un” … ? pe bune? nu mai e niciun om capabil in Arad sa-si dea cu parerea? chiar numai analfabeti, agramati, ratati, betivi, ciolanari, obraznici … si cred ca e destul … ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.