Clienții unui supermarket, FURIOȘI! Ce au găsit pe rafturile magazinului

Clienții unui supermarket, FURIOȘI! Ce au găsit pe rafturile magazinului

Nici nu a trecut bine febra Sărbătorilor, iar multă lume încă are bradul de Crăciun împodobit, că unul din cele mai mari supermarket-uri a scos la vânzare produse pentru Paște. 

Clienții din Marea Britanie ai magazinului TESCO s-au revoltat pe rețelele de socializare după ce au văzut pe rafturi ciocolată, figurine în formă de ouă și iepurași și multe alte dulciuri specifice Sărbătorilor Pascale.

Deși mai sunt aproximativ 90 de zile până când sărbătorim Învierea Domnului și abia a trecut Crăciunul, TESCO oferă deja spre comercializare aceste produse.

Clienții au comentat că e mult prea devreme pentru așa ceva și că nu este normal să grăbească lucrurile, când lumea își dorește să se bucure încă de Crăciunul și Revelionul care tocmai au trecut.

Reprezentanții TESCO au declarat că au început să vândă aceste produse atât de repede pentru ca lumea să le poată lua din timp și pentru a nu se aglomera pe ultima sută de metri. De asemenea, unul din motivele invocate a fost și faptul că astfel este mai avantajos pentru cumpărători, care nu vor cheltui dintr-o dată sume mari de bani în aprilie înainte de Paște.

Sursa: The Mirror

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.