Clinica Veterinară Genesis şi-a deschis porțile! Un concept unic în Arad

Clinica Veterinară Genesis şi-a deschis porțile! Un concept unic în Arad

Când ai nevoie de servicii de calitate pentru animalul tău de companie, poți apela acum la Clinica Veterinară Genesis.

Aceasta se găseşte pe Strada Sever Bocu nr 1/37, în cartierul Bujac.

Clinica oferă o gamă largă de servicii: consultații, tratamente, vaccinări, microcipări, deparazitări, ecografie, analize medicale complete, oftalmologie, stomatologie, dermatologie, chirurgie, internări, urgențe, farmacie, coafură și cosmetică, pet-shop şi furaje.

Genesis aduce mai multe concepte noi, una dintre ele fiind ambulanța veterinară, care se va deplasa la domiciliul clienților. Aceasta funcționează în regim de 24/24.

Un alt punct forte este pensiunea pentru feline, unde arădenii işi pot lăsa patrupedele pe mâini bune.

Pensiunea noastră are o capacitate de 20-25 de feline iar stăpânii le pot lăsa în grija noastră pe o perioadă nelimitată„, ne declară unul dintre doctorii veterinari.

Clinica dispune de patru medici, Bogdan Mateş , Sorin Bădău, Dan Dănilă şi Cătălina Balint, şi doi tehnicieni veterinari. Medicul de gardă va sta la dispoziția clienților NON STOP.

Ideea s-a născut din dragoste pentru animale. Activitatea clinicii Genesis se bazează pe o abordare cât mai corectă a actului medical. Aceasta presupune o comunicare cât mai eficientă în relația medic-proprietar și pe o totală transparență în ceea ce privește manoperele efectuate pe animal, medicamentația administrată, pentru ca în final rezultatul să fie unul benefic pentru animal, iar proprietarul să fie cât mai mulțumit. În acest sens ne ajută și aparatura de care dispune clinica noastră, aceasta fiind de ultimă generație“, ne-au declarat medicii bine pregătiți ai Clinicii.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul 0771046163, sau intrați pe pagina de Facebook a Clinicii genesisclinicaveterinara .

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.