„Clopoțelul sună pentru toți”, acțiune umanitară inițiată de OFSD Arad

„Clopoțelul sună pentru toți”, acțiune umanitară inițiată de OFSD Arad

Organizația Municipală a Femeilor Social – Democrate (OFSD) Arad a inițiat o acțiune umanitară care îi vizează pe copiii ce provin din familii nevoiașe.

Organizația Municipală a Femeilor Social – Democrate din Arad s-a gândit, în această toamnă, la acei copii din Arad și județ, ai căror părinți se confruntă cu probleme materiale și pentru care rechizitele școlare reprezintă o problemă cât se poate de serioasă. Astfel a luat naștere, în 20 august, acțiunea „Clopoțelul sună pentru toți”, care s-a transformat într-un apel de suflet, adresat arădenilor dornici să ajute, prin contribuțiile lor, pe acei micuți aflați în situații delicate.

„Arădenii s-au mobilizat în mod exemplar și le mulțumim din suflet pentru gestul frumos de a-și uni eforturile cu ale noastre. Copiii merită toată atenția și compasiunea și cred că este una dintre cele mai bune căi de a lupta împreună împotriva abandonului școlar, o problemă gravă cu care România se confruntă, mai ales în mediul rural. Este și motivul pentru care am decis să ne concentrăm în afara municipiului și asupra unor localități precum Vladimirescu, Șagu și Felnac. Mai mult decât atât, mulțumim pentru implicare și sprijin primarului din Felnac, Ioan Malița care ni s-a alăturat. În cursul zilei de ieri, am distribuit ghiozdane și rechizite școlare la un număr însemnat de familii din Arad și de la țară. A contat orice donație și suntem recunoscătoare tuturor arădenilor cu inimă mare, care s-au gândit să aducă un pic de lumină unor copii minunați dornici de studiu”, precizează Roxana Momeu, președinta organizației municipale OFSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.