Filiala Arad a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare Arad şi TUV Rheinland, recomandă atât inginerilor de producție și de calitate cât şi oricărei alte persoane care operează în industria alimentară, alimentație publică, comerț cu alimente, activități conexe filierei de produs alimentar (producători de furaje, ambalaje, distribuție) participarea la cursul de Specialist HACCP – ISO 22000:2005 (Hazard Analysis and Critical Control Points). Acest curs este intensiv, de 24 de ore, şi se va desfăşura în Arad, în perioada 27-29 octombrie 2015 (8 ore/zi).
„Unul dintre beneficiile participării este obținerea de competențe în implementarea unui sistem de management al siguranței alimentului conform principiilor HACCP şi ISO 22000:2005 în propria organizaţie. În cazul în care apar probleme în urma prestării serviciilor organizaţiei, la procesare, producţie, ambalare, transport, se vor putea verifica şi repara deficienţele prin acest sistem de management, evitându-se astfel cheltuieli suplimentare şi timp preţios pierdut”, afirmă Mihaela Breaz, directorul CNIPMMR Arad.
Lasă un comentariu