Co-președintele PNL Alina Gorghiu, în vizită fulger la Arad

Co-președintele PNL Alina Gorghiu, în vizită fulger la Arad

Liberalii arădeni s-au bucurat vineri seara de vizita Alinei Gorghiu, co-președinte al Partidului Național Liberal. Vizita a venit în contextul în care o echipă din conducerea PNL se află în aceste zile în vizită de lucru în mai multe organizații liberale din țară.

La întâlnirea cu liderul liberal au participat membrii Comitetului Județean Executiv al PNL Arad. Temele discuțiilor care au avut loc au vizat, în special, probleme de organizare.

Co-președintele PNL a apreciat filiala arădeană, despre care a afirmat este una din cele mai bune, mai performante și mai bine organizate din țară. În același timp, Alina Gorghiu a apreciat şi stadiul în care se găseşte, la Arad, procesul de fuziune dintre PDL şi PNL.

  1. vai……. ati vazut ce sirinca verde are la mana amorezatul de Ghiţă Bărbiţă??

    Raspunde
  2. Nelutu zis Cristina sa aiba grija ca daca ii cade cu tronc amorezatul o ciocane si pe Alinutza cea neprihanita

    Raspunde
  3. Procesul de fuziune la Arad dintre PDL-PNL apreciat de ALINA GORGHIU.Ce frumos a-ti grait.O fuzinune pe care a-ti dorito doar voi.CE n-ati aflat inca este ca multi aradeni intre timp au inteles ce e cu fuzinea.Nu mai vrem PDL si nici o elena.

    Raspunde
    • Andrei, inainte de a ne explica parerile tale pertinente, nu ar fi mai bine sa mai pui oleaca branca pe carte si sa inveti sa ai comenturi mai putin agramate? Asa ai invatat tu ca a ati se scrie „a-ti” ? si „dorit-o” ? Ne- ai zgariat retina bai Andrei…. iti bati joc de limba asta romana! treci la scoala lasa munca de postac!

      Raspunde
  4. Foarte bine a făcut că avenit la Arad. Văd și oamenii mai clar cu ce se mănâncă liberalismul. Și pot face comparația live, doar.la câteva zeci de metri, acolo unde Tăriceanu făcea politică. Ar fi trebuit să vină și prietenul Blaga.

    Raspunde
    • Spargatorul de partide , nenea Tari zici tu ca face politica? politica cui? a inculpatului Ponta si a condamnatului Dragnea? Mda! asta da politica fratzica!

      Raspunde
  5. Inainte de fuziune – Falca. Dupa fuziune tot Falca.Mult au mai castigat liberalii ,ca de aradeni nu mai vorbim.

    Raspunde
    • Anonimule, în țara în care trăim oricine poate avea calitatea de inculpat cu excepția celor care cântă partitura oamenilor de nimic aflați pe lângă sistemul ce a arestat România.

      Raspunde
  6. Liberalii au intrat in laturi singuri .Iar acum se mira de ce-i mananca PORCII!!!! Vezi mistretul din poza……Rusine impostorilor si parvenitilor…..

    Raspunde
  7. Burghiu asta ii aia care incurca plusul cu minusul?!! Pai daca mereu a facut asa cum oare putea sa fie un avocat de succes?!! S-a refugiat in politica, a fost mai usor!!! PNL Arad este in pozitia capra, iar din spate vine PDL-ul!!

    Raspunde
  8. la Arad nu mai exista PNL. exista numai un mare PDL care conduce si celelalte partide inclusiv PSD. mai mare rusinea!

    Raspunde
  9. La ceas de seara pe furis a venit sa faca doua poze si sanatate buna ! Aradul a fost vizitat doar le ceas de seara si de Blaga ! Macar primul a ramas la o bere,doamna nici macar la o cafea ! ORLANDO !!!!!,poate dai mai multe detali !

    Raspunde
  10. Ce tare aceasta fuziune!D-le Cristina daca nu candidai in alianta USL cred ca sigur NU erai astazi acolo.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.