Cocoţată pe un val de simpatie, Alianța 2020 USR PLUS îşi permite o AROGANŢĂ: Vrea să câştige alegerile la Arad

Cocoţată pe un val de simpatie, Alianța 2020 USR PLUS îşi permite o AROGANŢĂ: Vrea să câştige alegerile la Arad

Alianța 2020 USR PLUS își propune să câștige alegerile în Arad, informează Vlad Botoş, preşedintele USR Arad, într-un comunicat de presă.

„USR și PLUS, partidul fondat de Dacian Cioloș, au decis la finele săptămânii trecute să participe împreună la alegerile europarlamentare din 26 mai. USR Arad este încrezător că noua alianță – 2020 USR PLUS – se va poziționa pe primul loc în preferințele alegătorilor arădeni. Ambele partide au pornit din afara clasei politice care a condus România în ultimii 30 de ani și care s-a compromis prin iresponsabilitatea cu care a guvernat. Excepție a făcut guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș, cel care s-a remarcat din poziția de comisar european și apoi a gestionat România într-o perioadă dificilă, imediat după tragedia de la Colectiv”, se arată în comunicat.

„În ultimii ani, tot mai mulți dintre români au înțeles nevoia de a înlocui tipul de politician dedicat propriilor interese, lipsit de valoare profesională, care a promovat prin tranzacții și compromisuri inacceptabile. Politicianul vinovat pentru înapoierea României în raport cu restul statelor europene.
Așa s-a născut USR, iar mai apoi PLUS, două partide unde s-au adunat oameni simpli, veniți din mediul privat sau din categoriile bugetare care nu au avut tangență cu parvenirea politică. Aici suntem cei care dorim să ne implicăm, să dovedim că putem forma o clasă politică decentă, care să își facă treaba cu profesionalism și simț de răspundere.
Personal, am susținut din toate puterile formarea acestei alianțe, deoarece ea reprezintă speranța pentru un viitor european al României. Întâia luptă va fi pentru Parlamentul European, unde sunt convins că vom ocupa primul loc în preferințele arădenilor și chiar la nivel național. Am dovedit deja că suntem făcuți din alt aluat și oamenii au tot mai multă încredere în noi”, a declarat Vlad Botoş, preşedintele USR Arad.

  1. ce ati fumat ma baieti ca vreau si eu?

    Raspunde
  2. Asta nici de gluma nu e buna! :)))

    Raspunde
  3. Sa ne ferească Dumnezeu de așa ceva
    Falca te iubim nu pleca la bruxel

    Raspunde
  4. Si pe cine intereseaza?

    Raspunde
  5. Botoș tu ești traseist politic de mic ia adulți aminte in ce partide ai mai fost

    Raspunde
  6. Cata aroganta sa scrii un asemena articol, sa dai pungi și ulei plus faina Sa câștigi alegerile cum e dom’ arogant, sa fi mai arogant decât atunci când ai scris articolul înseamnă să distribui pungi cu ulei și făină pentru o mămăligă aroganta cu scopul de a câștiga alegerile și asta de arogant ce esti, da, arogant sa fi sa împarți aroganta sub forma îmbuteliată în plastic slab care se rupe cu 5 kg, de aia aroganți scriu despre aroganți care nu pun mai mult de 2kg în amarata de plasa fiindcă Nu tine la greu(tate).

    Raspunde
  7. USR glume de prost gust .O sa dispara de pe scena politica cu tot cu CIOLOS .

    Raspunde
  8. Ceea ce faci tu este diversiune, Titi! Corecteaza-te ! Ori esti trol?

    Raspunde
  9. Succes PLUSR !
    În rest … gargară ieftină de la troll-i …
    Hai pa !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.