Colectează și gestionează datele de prezență ale angaților printr-un program pontaj

Colectează și gestionează datele de prezență ale angaților printr-un program pontaj

Poți avea o evidență foarte clară a orelor lucrate de angajații din compania ta printr-un program pontaj. Cu ajutorul unei astfel de soluții și a unui soft salarii, operațiunile administrative devin mai simple și transparente, iar comunicarea cu salariații se face mult mai repede. Prin digitalizarea acestor operațiuni, specialiștii HR pot economisi mai mult timp, iar erorile care pot apărea din cauza unor operațiuni manuale, repetitive, se diminuează considerabil.

Pentru a scăpa de multitudinea de fișiere cu diferite evidențe despre angajați, poți lua în calcul implementarea în cadrul companiei tale a unui soft salarii integrat cu un program pontaj. Astfel, munca necesară acestor departamente se va eficientiza simțitor și vei economisi timp, resurse umane și resurse materiale. Așa vei elimina proceduri complicate de copiere manuală a datelor în vederea centralizării lor într-un singur document.

Cum te ajută un program pontaj în calculul salarial

Având în vedere diferitele modalități de lucru din prezent, mai exact telemuncă, munca hybrid sau doar la sediul companiei, un program pontaj îți oferă beneficiul major de a automatiza procesul de colectare a datelor de prezență. Cu un astfel de soft, angajații au posibilitatea de a se ponta indiferent de locul în care își desfășoară activitatea. De asemenea, datele despre pontaj pot fi introduse într-un soft salarii, ceea ce înseamnă că operațiunea de calcul salarial devine mult mai simplă.

Un program pontaj poate fi configurabil după necesitățile particulare ale companiei și poate prelua date în diferite feluri. În primul rând, angajatul poate folosi o cartelă electronică pentru a se ponta la locul de muncă. Când vine vorba de telemuncă, datele de pontaj se pot introduce manual într-o pagină destinată acestui aspect. Mai există varianta în care se stabilesc programe precompletate pentru fiecare angajat. Prin această metodă, datele se completează pentru fiecare săptămână, iar responsabilii departamentelor de resurse umane își vor pune amprenta doar în cazul în care spre exemplu, există zile de concediu, zile de absență sau ore suplimentare.

Munca mai multor departamente se simplifică prin întocmirea fișelor de înregistrare a orelor lucrate. Specialiștii au acces la o evidență clară a pontajului, iar remunerația angajaților este mult mai ușor de calculat prin importarea datelor de prezență într-un soft salarii. Totodată, angajații au parte de transparență atunci când se folosește un software dedicat pontajului. Aceștia au acces la fișele de pontare unde pot verifica orele lucrate, orele suplimentare, câte zile de concediu mai au sau alte informații de interes.

Cu ajutorul celor două instrumente de digitalizare a operațiunilor administrative, program pontaj și soft salarii, transformi sarcinile repetitive în proceduri simple și automatizate, astfel scade șansa de a apărea erori ce necesită timp suplimentar pentru a fi corectate. Tehnologizarea acestor activități foarte importante din cadrul companiei va contribui semnificativ la economisirea unor resurse ce pot fi îndreptate în scopuri productive.

Pune accentul pe eficientizare și productivitate în cadrul companiei tale

Transformă operațiunile manuale repetitive într-o modalitate simplă și ușoară de lucru prin digitalizarea procedurilor interne. Alege să folosești programe cu interfață intuitivă care vor reduce semnificativ timpul alocat centralizării datelor despre pontaj sau calcului salarial, precum un program pontaj sau un soft salarii. Astfel de soluții poți găsi la UCMS by AROBS, o companie cu experiență îndelungată în sisteme de HR și payroll. Specialiștii de acolo te vor îndruma spre găsirea celor mai potrivite softuri pentru tine, care pot fi configurabile în funcție de nevoile tale. Contactează-i prin e-mail la office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720 534 424 și vei avea parte de o îndrumare profesională pentru a lua cele mai bune decizii.

Sursă foto: Freepik

Cuvinte cheie
  1. […] post Colectează și gestionează datele de prezență ale angaților printr-un program pontaj appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.