UPDATE/ Coliziune frontală între un autoturism şi un autotren pe DN7: O familie din Republica Moldova a fost rănită în accident!

UPDATE/ Coliziune frontală între un autoturism şi un autotren pe DN7: O familie din Republica Moldova a fost rănită în accident!

Traficul rutier pe DN7 este îngreunat în prezent, din cauza unui accident ce a avut loc, în această dimineaţă, în judeţul Arad, între localităţile Păuliş şi Lipova. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unei coliziuni frontale dintre un autoturism şi un autotren, circulaţia auto pe DN7 se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 513+800 de metri.

Potrivit primelor informaii, o persoană a suferit leziuni grave iar alte două au fost rănite uşor.

UPDATE/ Accidentul a avut loc, în jurul orei 07,00, în localitatea Lipova. În autoturism se afla o familie din Republica Moldova, tata, mama şi un copil în vârstă de 13 ani. Potrivit poliţiştilor, bărbatul din Moldova conducea un autoturism marca Renault pe DN 7, în localitatea Lipova, din direcţia Deva spre Arad. Acesta ar fi adormit la volan, moment în care autovehiculul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat din Ungaria.

În urma impactului au fost accidentaţi uşor, şoferul autoturismului Renaut Mihail L., de 49 de ani, din Republica Moldova şi Elena L., de 41 de ani, şi a fost rănit grav L. E. de 13 ani, ambii pasageri în aceluiaşi autoturism. Poliţiştii continuă cercetările.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.