UPDATE/ Accident între un autoturism şi un TIR pe DN 7. Traficul este blocat!

UPDATE/ Accident între un autoturism şi un TIR pe DN 7. Traficul este blocat!

Traficul rutier pe DN7, pe Centura Aradului, este blocat din cauza unui accident rutier care a avut loc în jurul orei 15,50. Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră traficul rutier între străzile 6 Vânători şi Agricultori este blocat.

În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren. Din primele informaţii, se pare că autoturismul ar fi pătruns pe contrasens, şoferul acestuia fiind rănit.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 28 de ani care conducea un autoturism Dacia Logan, înmatriculat în Cluj, pe Centura Aradului, din direcţia Nădlac – Oradea, a efectuat o depăşire neregulamentară, autovehiculul intrând în coliziune cu un autotren care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului autoturismul Dacia Logan a fost proiectat în afara părţii carosabile iar şoferul acestuia a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru îngrijiri medicale”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

UPDATE/ Centrul Infotrafic informează că în jurul orei 17,20 traficul rutier pe Centura Aradului a fost reluat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.