Comercianțiilor din Seleuș și Moroda le-a fost interzis accesul în unele piețe din Arad și Timișoara

Comercianțiilor din Seleuș și Moroda le-a fost interzis accesul în unele piețe din Arad și Timișoara

Primarul comunei Seleuș, localitate intrată în carantină la sfârșitul săptămânii trecute, trage un semnal de alarmă vizavi de problemele pe care le întâmpină comercianții din zonă.

Mai mulţi comercianţi din Seleuş și Moroda au întâmpinat serioase probleme atunci când au ajuns la anumite pieţe din Arad sau Timişoara. Oamenii nu au fost lăsaţi să intre pentru a putea să-şi vândă produsele.

„Avem de-a face cu un abuz din partea angajaţilor pieţelor, iar eu unul nu voi sta cu mâinile în sân. Îi rog pe producătorii din Seleuş și Moroda , care vor să meargă în pieţele din alte localităţi, să treacă pe la sediul Primăriei pentru a primi ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență în care se specifică faptul că nu pot fi opriţi să îşi valorifice produsele. Dacă totuşi acest lucru se mai repetă, îi rog să ia numele celor care îi opresc să intre în pieţe, iar eu şi cu un avocat ne vom ocupa personal pentru ca oamenilor să li se facă dreptate. Nu îi va costa nimic, eu unul voi face demersurile necesare pentru a le veni în sprijin”, a declarat Cristian Branc, primarul comunei Seleuș.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.