Compania Aradi Kamaraszinhaz, IVITAT SPECIAL la Gala Star

Compania Aradi Kamaraszinhaz, IVITAT SPECIAL la Gala Star

Spectacolul „Sex, drugs, gods & rock’n’roll” al Companiei Aradi Kamaraszinhaz este ivitat special la a X-a ediţie a Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Gala Star” din Bacău, în secţiunea de Recitaluri extraordinare.

Invitația teatrului băcăuan vine după ce în anul 2013, la cea de-a opta ediţie a evenimentului, trei premii din cinci posibile (printre care Marele Premiu și Trofeul Gala Star) au fost obţinute de Compania arădeană de teatru maghiar cu spectacolul „Decalogul după Hess” de Alina Nelega, în regia lui Ernő Tapasztó, cu actorul Harsányi Attila în rolul lui Rudolf Hess. Conform tradiţiei, numele lui Harsányi Attila a fost înscris pe o stea de pe „Walk of Fame” din faţa teatrului.

Cea de-a X-a ediţie a Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Gala Star”, organizată de Teatrul Municipal „Bacovia” în perioada 24 – 28 aprilie, se anunţă a fi o sărbătoare a actorului, dar şi o rememorare a celor mai frumoase întâlniri artistice din cadrul evenimentului. Publicul va putea să revadă, în secţiunea de Recitaluri extraordinare, şi câştigători ai Marelui Premiu din ediţiile precedente.

Evenimentul este un festival-concurs care se adresează artiştilor cu posibilităţi de expresie deosebite, valorificate în toate formele de spectacol de tip one-man-show: teatru, teatru–dans, teatru de animaţie, teatru–circ, pantomimă, stand-up comedy ş.a.

La un deceniu de la debut, festivalul le va oferi iubitorilor de teatru un recital extraordinar Marcel Iureş, dar şi momente ale actorilor Radu Gheorghe şi Marius Manole.

Spectacolul „Sex, drugs, gods & rock’n’roll” al Companiei Aradi Kamaraszinhaz a câştigat recent Premiul pentru Cea Mai Bună Monodramă și Cel Mai Bun Spectacol, precum şi Premiul Special al Academiei Maghiare de Artă, la Festivalul de Monodrame și de Teatru de Studio din Tatabánya, Ungaria.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.