Compania de Apă Arad nu are intenția de a trece la facturarea unui consum estimat

Compania de Apă Arad nu are intenția de a trece la facturarea unui consum estimat

Compania de Apă Arad nu are intenția de a trece la facturarea unui consum estimat, se arată într-un comunicat de presă al societății.

„Compania de Apă Arad reamintește abonaților ca a început să pună în aplicare programul de citire al contoarelor, potrivit noului Regulament al Serviciului de Alimentare cu Apă și de Canalizare din aria de competență a Unităților Administrativ Teritoriale membre ale ADIACJA. Conform noului program, citirea contoarelor se va face de către angajații CAA, o dată la două luni, abonații fiind obligați să permită accesul liber şi necondiţionat al angajatului operatorului care efectuează citirea contorului”, se precizează în comunicat.

„În luna în care nu se citesc apometrele de către angajații Companiei, utilizatorii au posibilitatea să comunice index-ul contorului telefonic conform precizărilor menționate pe factură.  Indexul se poate transmite la numerele de telefon: 0257/270843 sau 0257/270853  (interior 5) , cu 3-5 zile calendaristice înainte de perioada de citire menționată pe factură. Doar în cazul în care utilizatorii omit să comunice index-ul, se va factura un consum estimat, reprezentând media pe ultimele 12 luni. În nici un caz, Compania de Apă Arad nu are intenția de a trece la facturarea unui consum estimat”, mai menționează reprezentanții companiei.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.