Compania de Apă a finalizat implementarea unei noi modalități de încasare a facturilor. TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

Compania de Apă a finalizat implementarea unei noi modalități de încasare a facturilor. TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

Compania de Apă Arad a finalizat implementarea noului format de facturare, fiind tipărit și distribuit deja primul lot de 45 de mii de facturi în care se regăsește și codul de bare care facilitează plata acestora prin intermediul mijloacelor moderne de plată.

Clienţii Companiei de Apă vor putea plăti astfel facturile prin scanarea codurilor de bare de pe facturi în cadrul casieriilor Companiei de Apă. Plata facturilor se poate face și la aparate bancare multifuncționale, prin internet banking și ATM-uri bancare, unde Compania de Apă are încheiate convenţii pentru efectuarea plăţilor.

Astfel, la BCR, abonații vor putea plăti facturile cu numerar, card, la toate aparatele bancare multifuncționale și prin internet banking. La CEC, abonații pot plăti numerar și cu card, iar la Banca Transilvania prin internet banking. Abonații care aleg să plătească prin direct debit, o pot face la CEC Bank și la Raiffeisen Bank.

Plata facturilor se va putea face însă și la fel ca şi până acum, la casieriile Companiei de Apă din oraş şi judeţ, unde clienţii pot achita facturile în numerar sau cu cardul.

Noile facturi cu cod de bare sunt distribuite prin poştă sau de către angajaţii companiei în localităţile din judeţ.

Pe spatele facturii sunt detaliate toate modalitățile de plată ale serviciului de apă și canalizare.

verso-factura-caa-cod-de-bare

Noul model de factură conţine două coduri de bare: unul pentru achitarea facturii curente şi unul pentru achitarea valorii totale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.