Compania de Apă trece la DEBRANŞĂRI. Ce trebuie să faci ca să nu rămâi FĂRĂ APĂ!

Compania de Apă trece la DEBRANŞĂRI. Ce trebuie să faci ca să nu rămâi FĂRĂ APĂ!

SC Compania de Apă Arad SA continuă campania de verificare a integrității contoarelor și a sigiliilor, cu aplicarea de amenzi contravenționale și întocmire de devize pentru prejudiciile cauzate operatorului.

„Influențarea în orice mod a indicațiilor contorului de branșament, ori afectarea integrității acestuia și a sigiliului aplicat de operator constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 3000 și 5000 lei, la care se adaugă și calculul prejudiciul cauzat operatorului”, se precizează într-un comunicat de presă al instituţiei.

Compania atrage atenţia tuturor utilizatorilor că „furnizarea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare se realizează numai pe bază de contract, valabil încheiat între operator și utilizator, în baza Legii 51/2006 și a Legii 241/2006, iar «utilizarea fără contract a serviciilor de utilități publice constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 la 1000 lei»”.

Reprezentanţii instituţiei menţionează că au fost începute demersurile pentru sistarea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare la utilizatorii care nu au dat curs invitației de a se prezenta la sediul Companiei, din Arad, str. Sabin Drăgoi, nr. 2-4, în vederea încheierii contractului. „Precizăm că invitația pentru încheierea, respectiv innoirea contractului se regăsește pe facturile de apă/canal. Reluarea furnizării serviciului sistat se va face doar după semnarea contractului, achitarea amenzii contravenționale și a celorlalte cheltuieli ocazionate de deplasarea pe teren și închiderea branșamentului de apă”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Articole mai noi