Concert în încheierea Zilelor Aradului! Artiști cunoscuți și îndrăgiți îi vor încânta pe arădeni

Concert în încheierea Zilelor Aradului! Artiști cunoscuți și îndrăgiți îi vor încânta pe arădeni

Așa cum ne-am obișnuit și la edițiile anterioare ale Zilelor Aradului, încheirea sărbătorii orașului se va face cu două concerte la Ștrandul Neptun.

Sâmbătă, 24 august, de la ora 19.00, la ştrand, va avea loc primul concert extraordinar de muzică ușoară. Pe scenă vor urca: Ștefan Stan, Dorian Popa, Ioana Ignat, Puya și Holograf.

Ștefan Stan a câștigat în anul 2011 concursul Vocea României iar de atunci își construiește o carieră muzicală. Dorian Popa este actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața“ alături de colegii săi din Lala Band.

Ioana Ignat este cântăreață și compozitoare de muzică pop, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României, unde s-a calificat în finală. Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de rap din România, interpret de muzică hip-hop, abordând, după despărțirea trupei La Familia, și genul hip-pop.

Holograf este una dintre cele mai populare trupe de muzică pop din România care are o activitate de succes de peste 30 de ani, timp în care au fost lansate zeci de albume.

După încheierea concertului, sâmbătă de la ora 23.00 va avea loc un show de lasere, după care în zona bazinelor va începe Pool Party.

Zilele Aradului se vor încheia, duminică, 25 august, tot cu un concert extraordinar de muzică ușoară, care va avea loc tot la Ștrandul Neptun.

Spectacolul se va desfășura în zona specială din spatele bazinelor, va începe la ora 19.00 și se va încheia în jurul orei 24.00.

Pe scenă vor mai urca Fantazia, Mario Band, Melting Dice și Andra&Live Band.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.