Concurs de tir în memoria unui maestru al vânătorii: Iosif Hlatchi

Concurs de tir în memoria unui maestru al vânătorii: Iosif Hlatchi

Primăria Pecica a organizat, sâmbătă, un concurs de tir în memoria lui Iosif Hlatchi, eveniment ajuns l a cea de a treia ediţie.

La concursul de tir cu talere, desfăşurat la Poligonul Pecica, a luat parte şi senatorul Constantin Traian Igaş. „Îi mulțumesc viceprimarului orașului, Miodrag Stanoiov, unul dintre inițiatorii evenimentului, pentru invitația de a participa la acest concurs de tir cu talere. Ca membru al Grupei de vânătoare 9 Rovine Pecica am participat la toate edițiile acestui concurs care, de doi ani, se ține în memoria maestrului grupei noastre de vânătoare, domnului Iosif Hlatchi. M-am bucurat să le fiu alături și de această dată”, a declara senatorul pecican Constantin Traian Igaș.

Începând cu a doua ediție, evenimentul, organizat de Primăria Pecica, prin Casa de Cultură, se numește „Concursul de tir al vânătorilor în memoria Iosif Hlatchi”, cel care a fost paznic de vânătoare în cadrul Grupei de vânătoare 9 Rovine Pecica.

„Este foarte bine că sprijinim, ca administrație locală, un astfel de eveniment, cu atât mai mult cu cât acesta este organizat în memoria unui pecican”, a declarat Miodrag Stanoiov, viceprimarul orașului Pecica. Acesta îşi doreşte ca, pe viitor, să dea o mai mare amploare evenimentului.

  1. Felicitari! Un eveniment frumos intr-o zi insorita! Astia da oameni faini!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.