Conducere nouă la Organizaţia Municipală PNL Arad

Conducere nouă la Organizaţia Municipală PNL Arad

Biroul Politic Teritorial al PNL Arad a desemnat astăzi conducerea Organizaţiei Municipale PNL Arad, în urma interimatului asigurat de Călin Abrudan.

Astfel, preşedinte al Organizaţiei Municipale a fost desemnat Sergiu Bîlcea, care şi-a creionat o echipă de conducerea din care fac parte, între alţii, Simona Iorgovan, consilier judeţean, Florin Galiş, consilier municipal, Loredana Rus, Răzvan Cadar etc.

„Mă bucură încrederea pe care mi-au acordat-o colegii mei şi vă asigur că voi face tot ceea ce-mi stă în putinţă pentru a avea o organizaţie puternică la municipiu”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Sergiu Bîlcea este un tânăr om de afaceri arădean, consilier municipal al PNL.

La rândul său, senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, a precizat că are încredere în noua conducere a Organizaţiei Municipale. „Am convingerea că noua conducere a Organizaţiei Municipale ştie ce are de făcut, astfel încât în viitorul apropiat să crească atât în ceea ce priveşte numărul de membri cât şi în ceea ce priveşte calitatea lor”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

  1. No comment! PNL a murit, traiasca PDL!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.