Conducerea Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” a reacționat în cazul elevei bătute cu sălbăticie

Conducerea Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” a reacționat în cazul elevei bătute cu sălbăticie

Conducerea Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” a reacționat ca urmare a imaginilor difuzate în spațiul public cu eleva bătută cu sălbăticie de alte eleve.

Potrivit conducerii unității de învățământ, doar una dintre fetele implicate în incident este elevă a Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”.

Redăm, în continuare, comunicatul de presă:

Conducerea Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad împreună cu corpul profesoral își exprimă indignarea și îngrijorarea față de cele întamplate și este în deplin dezacord cu fapta în sine.

Precizăm că incidentul s-a pretrecut în iulie 2022, dată la care elevii se aflau în vacanța de vară. Grupul de adolescente nu se afla în incinta școlii noastre. De asemenea la acea dată doar una dintre adolescentele implicate era eleva școlii noastre, celelalte erau eleve la alte școli.

Inspectoratul Școlar Județean a anunțat organele abilitate care s-au prezentat la sediul colegiului nostru și au deschis o anchetă în acest caz.

Regretăm prezentarea tendențioasă a realității fără o documentare temeinică care aduce prejudicii unității de învățământ.

Iată imaginile, care vă pot afecta emoțional:

Citește și:
Elevă BĂTUTĂ CU SĂLBĂTICIE la Arad. Atenție! Imagini de o violență extremă

  1. Da, pot confirma, acolo sunt elevi „exemplari”. Fumat în subsolurile școlii, băutură pe ascuns, depravare cât cuprinde. Hai sa fim serioși, faceți o tură pe acolo și vă veți convinge. Generația pierdută!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.