Conducerea Organizaţiei Municipale PNL Arad îşi depune mandatul!

Conducerea Organizaţiei Municipale PNL Arad îşi depune mandatul!

Reprezentanții Biroului Politic al Organizației Municipale PNL Arad consideră drept un eșec major rezultatul obținut de partid în municipiul Arad la alegerile europarlamentare, informează Florin Galiş, preşedintele organizaţiei.

Acesta consideră că, dincolo de speculațiile gratuite și iresponsabile ale unor răuvoitori referitoare la anumite presupuse înţelegeri de culise cu alte formațiuni politice care nu caută decât să tragă foloase dintr-o situație şi așa dificilă a PNL, rezultatul în sine reprezintă un factor de profundă insatisfacție, dar și de o necesară asumare de către Biroul Politic al Organizaţiei Municipale PNL. Aceasta asumare se va concretiza în faptul că, respectând prevederile statutare și regulamentele interne, mandatul Organizaţiei Municipale PNL Arad se va afla la dispoziția Biroului Județean al PNL, care, la prima sa întrunire, va putea decide demiterea conducerii municipale.

Referitor la această situație, președintele Organizației Municipale PNL Arad, Florin Galiș, a declarat: „Sunt mâhnit, dezamăgit și contrariat de rezultatul obținut de PNL în Municipiul Arad. E absolut normal să îmi asum, înaintea oricărui alt coleg, acest rezultat al echipei noastre și să îmi pun mandatul la dispoziția Biroului Județean. Aș putea găsi multe explicații ale scorului slab, de la erori la nivel macro și pâna la anti-campania derulată de anumite grupări din PNL Arad. Dar cred că aceste lucruri vor face obiectul unei analize serioase ale conducerii județene. Cert este că părțile bune ale muncii pe care am făcut-o până acum trebuie preluate iar părțile negative vor trebui stârpite de viitoarea conducere a organizației. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat cu dedicare și seriozitate în efortul de a ridica PNL în Arad, în unele dintre condițiile cele mai dificile din țară, referitor la lipsa acută a resurselor și a oricărui sprijin instituțional. Îi felicit pe colegii noştri din județ, care prin efortul lor au reușit să ridice scorul filialei către trendul național. Orice om politic ajunge la un moment dat la un moment de reflecție. Vom și voi folosi acest moment greu în viața organizației pentru această reflecție”.

Potrivit informaţiilor noastre, cea mai mare parte din vina pentru eşecul înregistrat la alegerile europarlamentare în municipiul Arad ar purta-o gruparea din PNL care a pierdut, anul trecut, alegerile interne din partid în faţa echipei lui Florin Galiş, la Organizaţia Municipală. Este vorba despre persoane care ar fi făcut non-combat, anti-campanie sau chiar ar fi votat în favoarea altor candidaţi.

  1. un gest de onoare desi vinovatii sunt altii se stiu ei care

    Raspunde
    • care onoare? daca era macar o urma mica mica de onoare isi depunea demisia … nu mandatul lasand la latitudinea colegilor lui daca va pleca sau va ramane ….

      Raspunde
  2. daca echipa de anticampanie din interiorul PNL a reusit performanta de a stopa MII de votanti sa isi exercite dreptul , nu pot sa nu ma intreb de ce nu sunt la conducerea PNL indivizii astia…daca tot sunt atat de mari si tari?
    e trist ca se cauta tapi ispasitori…asumati-va responsabilitatea pana la capat!

    Raspunde
    • nu as arunca vina doar pe organizatia Aradeana. Sint oameni care au reusit in unele incercari. problema e ca au incercat prea mult sa ii menajeze pe zanaticii din conducerea centrala care au adus PNL in stuatia de a nu mai fi inteles nici macar de propriul electorat.

      Raspunde
  3. Bah nerusinatule, esti vandut la falca la fel ca parpala, nelutu cristina si multi altii, ar trebui sa va de.a afara pe toti. RUSINE LINGAI IMPUTITI CE SUNTETI

    Raspunde
  4. cu cine te certi Adi ca n-am inteles??

    Raspunde
  5. DEMISIA !!! luati exemplul presedintelui vostru si macar o data in viata fiti oameni de onoare si nu lapusneni!! ARADUL LIBERAL NU VA VREA!!!!!

    Raspunde
  6. Problema bu este Galis, problema este oamenii cu care s-a inconjunrat si ii ridica, adica un Boca Bogdan, un om fara nici o pregatire, o rautacioasa si invidioasa Daniela Sabau, o Iorgovanca care nu intelege nimic sau o Lore Rus care nu intelege din politica decat ruj si hlizeala. Deci problema lui Galis nu-i calitatea lui ci a celor cu care s-a inconjurat. Daca si viitorul birou o are pe Iorgovan , Sabau si Boca, plus secretar pe PDL-istul Bocan ( omul lui Falca) atunci degeaba si-au dat demisia. Deci incetati cu oamenii lui Ciupe sunt de vina ca nu-i adevarat

    Raspunde
  7. Stiati ca pnl arad are 7% la aceste alegeri?
    Infectul ala da vina pe vechea conducere care a facut 22% in arad……. La viitoarele alegeri no sa.i mai voteze nici familiile lor

    Raspunde
  8. informatii .... 27 mai, 2014, 8:25 am

    Domnule Orlando: „Potrivit informaţiilor noastre, cea mai mare parte din vina pentru eşecul înregistrat la alegerile europarlamentare în municipiul Arad ar purta-o gruparea din PNL care a pierdut, anul trecut, alegerile interne din partid în faţa echipei lui Florin Galiş, la Organizaţia Municipală. Este vorba despre persoane care ar fi făcut non-combat, anti-campanie sau chiar ar fi votat în favoarea altor candidaţi.”

    sunt verificate aceste informatii?

    cine isi asuma raspunderea pt aceste afirmatii ? Sunt niste acuze foarte grave facute din rea vointa sau in necunostinta de cauza.

    Raspunde
  9. Ion sa îi mânci tătă PULA la Bonca si la Boca nu îţi place în partid daţi demisia sau făti partid cu Ciupe si mergeţi si candidaţi în Somalia că poate acolo vă alege cineva, dacă nici acolo nu vă alege nimeni nu mai are sens sa trăiţi părerea mea că sa vă luaţi streangul si de la balconul Primăriei sa vă spanzurati. PS. Sa imi mâncati si mie Pula tu Ciupe si toata gaşca voastră de Lemuri.

    Raspunde
    • miroase a disperare si frustrare!!!!!! hahahaha
      in orice caz….e de admirat limbajul si „curajul” de a spune ce simtiti…online… ca altfel nu cred ca se pune problema…

      Raspunde
    • ce ati patit domnule? v-a muscat vreun rottweiler si ati dat in turbare? ;)… grija mare….

      Raspunde
  10. Cum naiba sa d-ai vina pe cei care nu mai conduc organizatia pnl?
    Cata prostime in partidul ala, cred ca atata va invartit falca cu cheia pana vi s- a stricat motorasul.

    Raspunde
  11. Disperare cat Casa Scanteii la Papagalisul dalmatian si la scursorile lui spurcate , asa cum e si cel care se numeste ” Batranelu” si pe care l-am ghicit cine este, oricum nu o sa cobor la subnivelul acestui excrement social si acest gen de indivizi ori individe vor disparea foarte curand din PNL.

    Raspunde
  12. Totul este asa cum trebuie sa fie 27 mai, 2014, 10:56 am

    Foarte greu de definit cauza principala a esecului PNL Arad. Votantii liberali au fost pusi in situatia de a nu mai putea vota PNL pentru ca vedeau in el doar o trupa de smecherasi caracterizati prin mediocritate, non-combat, lipsiti de imaginatie, desprinsi de nevoile cetateanului, preocupati de diverse negocieri marunte pentru functii in partid sau in administratie, fara energia minima necesara unei reprezentari a interesului public, niste smecherasi ajunsi la conduc erea PNL ca rezultat al unor jocuri de culise, niste escroci care au promis conducerii succesuri (o conducere fara cultura civica, fara merite, foarte putin reprezentativa pentru membrii simpli, ei fiind alesi de trupe de delegati manipulati, pacaliti, resemnati, prosti, orgoliosi si botanisti carora li s-au promis 2 arginti) . Lipsa totala de initiative, comunicare egala cu zero absolut (in contextul in care fiindca nu au facut nimic nici nu aveau ce comunica), suspiciuni de blat cu Falca, lipsa totala a transparentei, un sistem decizional ermetic, rezervat uniui grup restrans de crocodili cu apucaturi comunistoide care stiu ca vor fi sefi atata timp cu detin monopolul absolut si discretionar al deciziilor, atata timp cat nu lasa pe nimeni, nici bun nici rau, sa intervina. Intr-un cuvant PNL a pierdut pentru ca a fost gestionat de o trupa de oameni si rai si prosti si inganfati.
    Si cu toate astea, in ideea de a sabota PSD am votat PNL. Altii insa l-au votat pe Diaconu sau pe nimeni sau si-au anulat votul. Eu continui sa cred va PNL-istii nu au votat nici PMP, nici PDL, nici PSD. Pur si simplu nu au votat.

    Raspunde
  13. Un nesimtit si un ipocrit ordinar acest personaj numit Galis zis Iuda liberala, adica el bate laba cu buzatul de Falca , el exclude si indeparteaza din organizatia municipala a PNL liberalii cu rezultate , el basculeaza voturi spre PMP-Udrea , el aduce la comanda lui Falcao vreo 50-60 de pdl-isti in Pnl Municipiu , si culmea nerusinarii……cu toate astea da vina pe altii. Si stiti pentru ce a facut toate ticalosiile astea? pentu ca Falca ia promis functia de viceprimar, in locul lui Titiriga bineinteles . Asa ca , mai liberalilor , scapati degraba de ticalos!!!

    Raspunde
  14. Vedem vineri in CLM daca Galis a facut non-combat pentru Falca sau impotriva lui Antonescu. Eu sper sa fie a doua varianta pentru ca Nielutzu vad ca deja o da pe fata cu Falca si Iotcu, ce conteaza ca primarii liberali nu vad un sfant de la CJ?

    Raspunde
  15. Pentru o alianta intre partidele din dreapta trebuie sa se discute, cel putin in Arad, situatia candidatului la primarie fiindca eu, votant PNL, voi prefera sa nu votez decat sa fiu obligat sa-l votez pe Falca si ca mine cred ca sunt multi.
    Nu cred ca obiectivul bataliei impotriva PSD si a apucaturilor de tip stalinist va fi suficient pentru sustinerea lui Falca.
    Cred ca ar trebui sa se organizeze alegeri preliminarii pentru desemnarea candidatului aliantei la primarie si abia apoi se va putea cere aradenilor anti-Falca sa sustina un candidat la presedintie.
    Dupa cum se poate vedea rezolvarea vine tot prin democratie si se poate simti ca niste decizii luate de niste mahari la Bucale in dispret pentru nevoile locale vor fi cel mult partiale, ineficiente si sustinatoare a PSD.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.