Conducerea PNL explică MISTERIOASA apariţie a primarului Farcaşiu la o „electorată” a PMP

Conducerea PNL explică MISTERIOASA apariţie a primarului Farcaşiu la o „electorată” a PMP

Conducerea PNL Arad a explicat astăzi, într-o conferinţă de presă, misterioasa participare a primarului liberal al comunei Tîrnova, Florin Farcaşiu, la evenimentul de sâmbătă de la Expo Arad, unde un târg de job-uri s-a transformat într-o adunare cu iz electoral a Mişcării Populare, la care au fost prezenţi Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc etc.

Întrebaţi ce a căutat un primar liberal la o asemenea manifestare, liderii PNL Arad au dat-o pe glume. „Curios din fire, acesta a vrut să ia pulsul concurenţei, să le facă apoi adversarilor politici câte o surpriză, la Tîrnova”, a declarat deputatul Mihăiţă Calimente. Preşedintele filialei, senatorul Ioan Cristina, le-a spus ziariştilor că nu are rost să caute vreo explicaţie pentru gestul lui Florin Farcaşiu, pentru că ea… nu există! „De multe ori, nici el nu-şi poate explica propriile gesturi”, a completat, glumind, Calimente.

Trecând la lucruri serioase, conducerea PNL Arad a dat asigurări că nu se pune problema ca Florin Farcaşiu, cel care conduce destinele comunei Tîrnova de 24 de ani, să plece din partid. Acesta a participat la târgul de job-uri de la Expo Arad la invitaţia Camerei de Comerţ şi Industrie Arad.

  1. Tara arde papagalii de liberali se piaptana, ce explicatii puteau da panaramele alea? Ei la randul lor in inteleg de ce sunt in parlament.

    Raspunde
  2. Cu aceste panarame in frunte PNL-ul aradean o sa aiba un scor cu o singura cifra.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.