Conferinţă pe tema serviciilor sociale, la Arad

Conferinţă pe tema serviciilor sociale, la Arad

Consiliul local al municipiului Arad – prin Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară a organizat, timp de două zile, la Arad o conferință a serviciilor sociale cu tema „Să investim în copii şi tineri – o provocare pentru comunitate”.

La această conferință au fost invitați să participe o parte dintre membrii marcanți ai Rețelei Europene Sociale/ESN, directori ai direcțiilor sociale din 10 municipii din țară, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, ONG-uri și alte instituții partenere.

Conferința de la Arad a fost organizată ca urmare a bunei colaborări cu Rețeaua ESN și a avut ca scop diseminarea informațiilor utile din domeniul serviciilor sociale, prin implicarea părților interesate.

Din partea ESN au participat cinci persoane, care fac parte din bordul de conducere al ESN, între care şi Philip Cotterill – un bun prieten al Aradului – expert în servicii sociale, care a colaborat cu municipalitatea arădeană încă din anul 1997.

Tema conferinței este de actualitate atât în România, cât și la nivel european, iar prin intermediul prezentărilor pregătite de invitați au putut fi diseminate informații actualizate în domeniul serviciilor sociale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.